Her finner du et eksempel på hvordan en blogger skriver om hvordan ta gode bilder.


Det har blitt veldig populært å reise til Island, både når det kommer til vanlige ferier, men også når det kommer til brylluper og ikke minst for influencere. Og noe av grunnen til at Island er så populært å reise til, innenfor alle disse forskjellige kategoriene, er rett og slett at naturen på Island er helt enestående og i en tid der man blir mer og mer opptatt av å ikke bare dokumentere reisene sine, men også ha noe estetisk vakkert å legge opp på for eksempel Instagram, er Island den perfekte destinasjonen for mange. Men hvor finner man de aller beste stedene å ta bilder? 

Hvis det å reise til Island og oppleve den ville og vakre naturen de har der kan du klikke her. Reisen din er bare noen få klikk unna. Men hvis du kanskje allerede har bestilt og ønsker å vite hvor du kan finne de aller beste stedene å ta flotte bilder på Island kan du bare lese videre her. 

Bli inspirert av influencerne 

Det er mange som synes at det er litt for mye fokus på det estetiske når det kommer til bloggere og influencere. Og selv om dette til en viss grad er sant, er det også slik at det å se hvor de har vært når de har reist til for eksempel Island, er noe som kan gi deg flere hint i forhold til hvor de aller beste stedene å ta flotte bilder er – sammenlignet med noe annet.  

Derfor bør du la deg inspirere av influensere og bloggere som tjener gode penger fordi de gjør en god jobb og tar bra bilder: 

  • De har gjort masse forarbeid i forhold til å finne de beste stedene å ta bilder 
  • De demonstrerer noen av de vinklene og måtene å skjære bildene dine på når du kommer dit, slik at du faktisk kan kopiere utsnittet deres og få veldig flotte bilder.  
  • De er ofte åpne om hvilke steder de drar til, og hvis de ikke allerede har skrevet hva det heter der, er det mange som svarer hvis man spør om det i kommentarene. 
  • De velger utelukkende steder som ser fantastiske ut, så hvis du vil være sikker på å reise til et sted som fungerer, er dette en bra måte å gå frem på. 

De har i bunn og grunn gjort det meste av den harde jobben med å både finne locations og utsnitt, så det å la seg inspirere av dem er ikke akkurat en dum idé hvis du vil ha flotte bilder på tur. 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.