Eget domene

Det er mulig å få eget domene på bloggen hos Bloggnorge.com og det mange som i dag har eget domene. For å få eget domene må du først bestille et domene. Vi anbefaler leverandøren PRO ISP.

Et domenenavn er f.eks. «mittdomenenavn.com». Når du oppretter en blogg hos Bloggnorge.com får du et sub-domene-navn. Dette ser slik du «minblogg.bloggnorge.com». Ved å bestille eget domenenavn bytter du ut sub-domenenavnet med ditt eget domenenavn, og slipper dermed å ha med Bloggnorge.com i domenenavnet.

For å bestille domenenavn som slutter på .no må du ha registrert firma i Norge. Har du ikke firma kan du kjøpe et .com domene. Prisen på domener ligger fra 69-130 kr pr år.

Fordelen med eget domene er at du står som eier av nettadressen dom promoterer. Det er også enklere å huske. Ønsker du eget domenenavn kan vi hjelpe deg med oppsett, men du kan også gjøre dette på egen hånd. Dette gjør du via «Verktøy–> Domain Mapping» (Se bilde). Følg veiledning inne i Domain Mapping-menyen.

Skjermbilde 2015-04-30 kl. 09.21.12

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.