Det er mye snakk om penger og økonomi for tiden, og dette er ikke noe som bør bli sett på som en negativ ting. For til tross for at det er mange som sikkert synes at dette med penger og økonomi er veldig privat, er det faktisk utrolig viktig at man setter seg ned og snakker om dette på en mer ordentlig måte.

Det er ikke minst også viktig at vi får startet en mer åpen dialog om penger og økonomi som samfunn, for det er slik vi lærer det vi trenger og med den retningen samfunnet utvikler seg i, er det enda viktigere at vi faktisk får fokus på hvordan vi kan optimere økonomien vår. 

Drøm om mange penger; Faraoenes skatter

De gamle Faraoers skatter har vært borte i tusenvis av år, og skattejegere ønsker å spe på økonomien sin ved å finne dem. Tutankhamons gravkammer som ble funnet i 1922, var fylt med enorme skatter. Så mange at det tok åtte år å flytte dem til Kairo og få dem katalogisert. Siden det menes å ha vært enorme rikdommer den gangen, er det fleste historikere overbevist om at det finnes mange andre store skatter, som enda ikke har blitt funnet. Noen av disse historikerne mener at de prester som gjennomførte begravelsesseremonier i Kongenes dal, fikk tilgang til de gamle gravkamrene. Her kunne de gjenbruke flere av skattene ved å flytte dem til en ny grav.

En av disse prestene, var Herihor. Han skal ha hatt mye makt mens Ramses XI regjerte, og mange mener at han fikk kontroll over hvilke skatter som skulle ligge i de ulike gravkamrene.
Hans egen grav har aldri blitt funnet, og derfor tror mange at mange hemmeligheten bak de forsvunne skattene ligger i graven hans. Men den må finnes først, før dette mysteriet kan løses.  

Kan du regne så er du tryggere…

Det er mange som synes at det er vanskelig å snakke om penger, og det er ikke akkurat så rart. Det å snakke om penger er nemlig på mange måter fortsatt et tabu i samfunnet vårt, og det er derfor ikke overraskende at det er mange som sliter med dette. Men det er ingen grunn til at dette skal være et tabu, og faktisk er det mange gode grunner til å snakke med åpent om budsjetter, sammenligning av lån på sider som for eksempel LoanScouter, investeringer og alle de andre tingene som er en del av denne kategorien. Penger er nemlig noe vi skal ha et forhold til absolutt hele livet, og det p snakke åpent om dette er noe som uten tvil vil gi deg de beste resultatene.

Derfor er bloggere viktig

Bloggere følger med på trender

Det er mange ting som er overraskende for mange å høre når det kommer til hva som skaper trender og utvikling i samfunnet vårt, og det er faktisk slik at bloggere for mer og mer påvirkning når det kommer til for eksempel dialogen vi har om penger. Mye av grunnen til at mange ikke vil snakke om penger er nemlig at de føler seg usikre eller at de ikke føler at de vet nok. Og det å få kunnskap gjennom podkaster, blogger eller sosiale medier, er faktisk noe som kan skape en trygghet og en selvtillit som kan endre dette på en måte som faktisk kan skape fundamental forandring når det kommer til måten vi snakker om penger.

Kunnskap er makt, og ikke minst kan man se på dette når det kommer til samtalen om penger. Dette med investeringer er for eksempel et godt eksempel på dette. Før var det nemlig slik at dette ble sett på som utrolig komplisert og noe som mest bare var for de som har studert økonomi, men det behøver absolutt ikke å være slik. På grunn av podkaster, blogger og influensere har dette nemlig blitt forklart på en måte som gjør at mange flere i dag føler seg selvsikre nok til å begynne å investere, og dette er en utrolig positiv utvikling. 

Det å snakke mer om penger og økonomien er virkelig veien frem når det kommer til den utviklingen vi ønsker, for selvtillit i forhold til økonomien sin er noe av det beste man kan gi seg selv.

Gode pengebloggere:

https://jansblogg.eika.no/

https://pengeverkstedet.no/kategori/blogg/

https://www.nordnet.no/blogg/

https://pengeblogg.bloggnorge.com/

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.