I en tid der skilsmisseraten er rimelig høy sammenlignet med hva man kanskje skulle ønske seg, er det å date noen som allerede har fått barn noe som er en realitet for mange. Og selv om det sikkert er mange som mener at dette er noe som er et resultat av feilet kjærlighet, er det likevel en helt fantastisk måte å både date og være familie på. I denne artikkelen skal vi derfor dykke litt dypere ned i noen av de fordelene ved å date noen som er aleneforeldre og se på hva du kan forvente, hvordan du kan støtte dem best mulig og hvordan du får mest mulig ut av forholdet.  

Det er mange som dater i dag som foretrekker modne damer og hvis det er noen damer som er modne, så er det alenemødre. Eller fedre, for den sags skyld. Det å ha vært en del av et familieliv, fått barn og måttet ta ansvar for alle de elementene som et samliv og en familie er nødt til å håndtere, er det rett og slett noen skikkelig store fordeler når det kommer til dating.  

Hvis du for eksempel selv har barn også, kan dette danne et felles grunnlag for både forståelse og frustrasjoner, noe som er en veldig positiv ting. For det å dele kultur, enten det er den norske kulturen eller familiekultur, er noe som kan gjøre at dere kommer nærmere hverandre raskere, og det å kunne sette seg inn i hvordan den andres hverdag ser ut, er et stort pluss her. 

Forskjellige apper til ulike ønsker og behov 

Det er mange som sikkert synes at alle de forskjellige appene og nettsidene vi bruker til å date i dag gjør at det føles mye mer overveldende å skulle finne noen man liker, så har det faktisk noe veldig bra ved seg også. Det er nemlig mange forskjellige steder som spesialiserer seg på forskjellige typer dating, noe som faktisk gjør det enklere for deg å finne noen som kommer til å passe til deg. 

Hvis det å date en alenemor er noe du ønsker deg er for eksempel MILF av Tiamly.com et bra valg. Det finnes også mange andre apper og det er mulig å finne hverandre på tvers av felles interesser. Hvis du for eksempel er interessert i gambling, kan det være bra å skrive det i profilen din, for det er absolutt mulig å finne en alenemor som også koser seg med dette på kveldene, så ikke gå glipp av sjansen ved å ikke skrive det. Det å dele mest mulig om seg selv og det man søker gjør det generelt mye enklere å finne den rette for deg. 

Hvis du er mer på jakt etter en spennende og mer sensuell opplevelse er det også apper og nettsider som kan gjøre det enklere for deg å finne likesinnede. For eksempel finnes det i dag steder der man kan matche med andre som har de samme ønskene og interessene som man har selv, og på den måten fortere komme i kontakt med noen som vil være relevante for deg og det du ønsker deg.  

Slik er det å date en alenemor

Selv om det å være alenemor før var noe som var veldig stigmatiserende, ser man i dag at det faktisk er enklere for alenemødre å få seg kjæreste enn de som ikke har barn og dette er en spennende utvikling. Teorien er blant annet at kvinner med barn trenger en partner med enn de som er single og ikke har barn, så du som mann får virkelig lov til å spille helt i kvinnens liv, noe forskningen som Universitetet i Bergen gjorde, viste at var en avgjørende faktor i hvorfor men valgte alenemødre.  

Hvis man deler på når man har barna, får man også tid helt uten barn og forpliktelser, noe som er deilig for både deg og henne og skaper en spennende dynamikk som kan holde forelskelsen ved like lengre enn man hadde klart ellers. Så vær helten i hverdagen og gjør noe ekstra for henne på dagene dere ikke har ungene, så kan dere ikke unngå å få et fantastisk forhold. Det å være sammen med en alenemor er bare noe helt annet og selv om man kanskje har litt mindre frihet enn hvis ingen av dere hadde barn, er det likevel stor verdi i det at hun, eller dere begge, har det.

Hør om hvorfor en kvinne dater yngre menn:

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.