Slik kan man blogge om erotikk:

En menage-a-trois som det kalles i de indre kretser vet at en trekant kan være spennende. Det er både kvinner og menn som kan dra nytte av en trekant, da de kan fantasere om en ekstra i senga. Det er ikke gitt hvilket kjønn den tredje personen skal være, og det er her de erotiske fetisjene dukker opp.

Det er lettere sagt enn gjort å få til en trekant. For det første må det være konsensus for at man skal involvere en til i de mest intime handlinger. Spenningen og fantasien øker i takt med at man skal finne en ekstra partner. Hjelpemidler kan være en løsning. Orgasmekrem øker intensiteten, og det hele kan være en lek til å begynne med.

Bruke sexleketøy

Er man usikker kan man starte med et sexleketøy. Smører man dem inn med orgasmekrem, så vil begge komme i en voldsom sprut. En dildo kan simulere en ekstra mann i forholdet, mens en fleshlight eller sexdukke kan være den andre dama. Orgasmekrem kan gi nye opplevelser for han og henne, og gjøre sexen bedre. Kanskje fører leken til nye fantasier man vil oppleve med sin kjære.

Finne en partner

Det å finne en ekstra partner til sexen kan være vanskelig. Man vil ikke bruke sine mest betrodde venner til slikt, selv om tankene kan luftes med dem. Det er lettere å finne en partner på et nettsted som samler likesinnede i et forum. En bytur kan også føre til trekant, men det er ingen suksessfaktor i seg selv.

Vær ærlige og ta det med ro

Har man først funnet en trekantpartner er man fortsatt ikke sikker på hvordan man vil reagere. Sjalusi kan fort oppstå om man ser sin kjære i het omfavnelse med en annen person. Kanskje tenner det deg ekstra, men det er ingen garanti. La leken fortone seg naturlig og ikke stress med å få det til. Snakk fortrolig under et godt måltid og bli kjent med hverandre.

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.