Redaksjonen har samlet sammen litt tanker og laget et GRATIS design for alle bloggere i og utenfor Bloggnorge.com sitt system. Designet heter Bloggnorge A1 og finnes allerede i Bloggnorge.com sine systemer. Du kan bruke dette designet ved å gå inn på «Utseende» og på undermenyen «Temaer» i din bloggadministrasjon.

Har du en egen WordPressblogg på eget domene? Fortvil ikke. Vi har gjort det samme designet tilgjengelig for nedlasting helt gratis.

Klikk her for å laste ned dette designet som ZIP.
Klikk her
for å laste ned Bloggnorge A1 som .RAR

Ønsker du Engelsk versjon av dette designet? Klikk her (RAR) eller Klikk her (ZIP)

Hva har Bloggnorge A1 å by på?

Ved å bruke dette designet får du flere kule muligheter. Vi har bl.a. lagt inn støtte for at du selv kan laste opp toppbilde. Har du ikke noe toppbilde å laste opp kan du også bla i 7 andre bilder du kan velge å bruke som toppbilde på din blogg. Du kan også velge bakgrunnsfarge på bloggen din via en fargepalett. I tillegg er bredden på designet tilpasset størrelsen på youtubefilmer YouTube leverer EMBED-kode på. Standardstørrelsen i dag er 560px.

Designet støtter WordPressfunksjonen «tilpassede felter» (Custom Fields) i form av feltet «Image». For å bruke «Image» i tilpassede felt må du lime inn en bilde URL i dette feltet i ditt innlegg. Bildet vil da skalleres etter tilpasset størrelse og klippet til å passe ditt innlegg.

Koden er validert i XHTML noe som styrker lastetiden og søkemotorvennligheten på din side. Med kule Facebook-farger og et rent og pent oppsett kan du ta dine lesere med storm ved å oppdatere bloggen din med dette ferske designet.

Bredden på innleggsfeltet er 560 pixler. Vi anbefaler å bruke bilder i innleggene i maks denne størrelsen.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.