Hjemmeside

Vi leverer hjemmesider, nettbutikker og web design.

Våre løsninger har alle de viktige funksjonene som kreves for å lage en moderne og profesjonell hjemmeside og nettbutikk. Samtidig er verktøyene meget enkle og brukervennlige, du kommer i raskt i gang.

Er hjemmesiden din optimert til alle plattformer?

Smarttelefoner og nettbrett har kommet for å bli! Flere og flere besøker hjemmesider via mobiltelefon eller nettbrett mens de er på farta. Enten det er i et møte eller i lunsjen på en kafe. Å surfe fra mobiltelefonen har blitt en vanlig del av hverdagen vår og ingenting tyder på at den utviklingen stopper opp.

Når vi lager hjemmesiden din sørger vi for at designet er responsivt. Det betyr at designet på hjemmesiden automatisk tilpasser seg den enheten hjemmesiden vises på – enten det er på PC, nettbrett eller telefon. Hjemmesiden blir naturligvis også søkemotorvennlig slik at den har best mulig forutsetninger for å bli vist på Google søk.

Når hjemmesiden din er ferdig er det viktig at den holdes oppdatert. Det er med på å sikre at kundene dine alltid får et aktuelt bilde av virksomheten din. Du har gratis telefon- og epostsupport med en løsning hos oss. Supporten inkluderer hjelp både til hjemmeside og epost. Vi holder også hjemmesiden oppdatert rent sikkerhetsmessig slik at ikke hackere skal kunne benytte seg av hull i gammel programvare.

Du får naturligvis også adgang til administrasjonen av hjemmesiden hvor du selv enkelt kan oppdatere innhold som tekst, bilder, filer og alt annet som en besøkende ser. Eventuelle grafiske oppdateringer og mer tidkrevende arbeid med hjemmesiden kan bestilles særskilt fra oss til en hyggelig timespris.7 gode grunner til å ha en hjemmeside

1. Skap troverdighet

Når du investerer i en hjemmeside til virksomheten din signaliserer det både profesjonalitet og seriøsitet. Kundene dine (og potensielle kunder) vil finne en trygghet i at du har en offisiell presentasjon online, hvor kontaktopplysninger samt informasjon om tjenestene dine er lett tilgjengelige.

2. Bli synlig

94 % av alle norske husstander har adgang til pc og Internett i hjemmet. For ikke å glemme alle nordmenn som googler løs fra mobiltelefonene sine.

Med en hjemmeside har du langt bedre mulighet for å bli synlig i søkemotorene, og dermed gjøre folk oppmerksomme på deg.

3. Selg mer

En hjemmeside er ikke bare en måte å vise frem virksomheten din på – du kan også bruke hjemmesiden som et sterkt salgsverktøy.

En hjemmeside med godt og relevant innhold, (som f.eks. bilder og tekst om tjenestene dine) kan hjelpe deg i hele salgsprosessen din, og du kan lett dele referanser og kundeuttalelser med omverdenen.

4. Spar penger

Å ha en hjemmeside er faktisk en av de billigste måtene å markedsføre seg på. Online annonsering er generelt langt billigere enn å reklamere i offline medier, som f.eks. med en avis- eller plakater på offentlige steder eller kollektivtransport.

Du kan få mer igjen for pengene ved å bruke online annonser, annonser som som sender brukerne direkte inn på hjemmesiden din – og da betaler du kun når det klikkes på annonsen.

5. Vær tilgjengelig

Med en hjemmeside sørger du for at kundene dine aldri kommer forgjeves. Du trenger ikke tenke på din telefontid, åpningstid eller at butikken din stenges for kvelden.

Dine potensielle kunder vil likevel kunne finne deg 24 timer i døgnet. Har du en fysisk butikk, kan du vurdere en nettbutikk slik at du også kan selge varene dine online.

6. Gir god kundeservice

Mange firmaer har en kundeserviceavdeling, med bemannet telefon og epost. Selv om det kan være hyggelig å besvare henvendelser på telefon og epost dagen lang så kan du gi kundene dine en annen mulighet også. Hjelp til selvhjelp!

Med opplysninger, guider og «ofte stilte spørsmål» på hjemmesiden, kan kundene dine selv finne mange av svarene de trenger.

7. Spar tid på å ha en hjemmeside

I forlengelse av punkt 6 med mer effektiv kundeservice så vil du også kunne spare masse tid på å ha en hjemmeside. Ikke bare på kundeservice, men også i salgsarbeidet ditt.

Dine potensielle kunder kan lett lære deg og tjenestene dine å kjenne uten at du er nødt til å sende dem en masse materiale hver gang de ønsker info om en tjeneste.

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.