Denne artikkelen inneholder kommersielt innhold.

Dette er en artikkel som viser hvordan en blogger kan gi tips til grundere, og andre i en oppstartsfase.

————————————————

Bor det en liten gründer i magen din? Det kan føles utrolig skummelt å hoppe i det, men det kan til gjengjeld være så givende å bli sin egen sjef – og følge drømmene sine. Det å starte opp en egen butikk er selvfølgelig ikke for alle, men i dag er det enklere enn noen gang å starte. Du har så mange gode hjelpemidler og med den digitale hverdagen trenger du ikke starte med en stor butikk, du kan rett og slett starte på nett hjemmefra din egen stue.

Finn de gode ideene

Kanskje du er usikker på akkurat hvordan din butikk skal se ut og hva du skal tilby, eller kanskje du allerede har en full plan? En bedrift starter med en god ide, og for at det harde arbeidet skal være verdt det er det viktig at du gjør noe du brenner for.

Det kan være at du ønsker å starte opp en klesbutikk innenfor et visst segment, eller ønsker å drive med interiør? Mulighetene er uendelige, det gjelder bare å finne noe du brenner for – og som andre interesserer seg for. Still deg gjerne spørsmål som:

  • Hvem skal produsere produktene? Eller skal jeg importere produkter?
  • Hvilke behov dekker jeg?
  • Hvor stort varesortiment skal jeg ha?
  • Skal jeg ha varene på lager eller selges de på bestilling?

Ved å ha noen klare tanker fremover øker også sjansen for at du kan komme i gang med drømmen din.

Ha et godt domene og brukervennlig plattform

Vi er alle forskjellige i hvor tekniske vi er. Vi er ikke alle sammen fødte IT-eksperter, men derfor er det utrolig bra at det finnes andre bedrifter som hjelper med dette. Når du starter opp en nettbutikk trenger du også et domene. Finn et ledig domene som er lett for kundene dine å huske, og som er med på å underbygge identiteten til nettbutikken din.

Flere plattformer for nettbutikker i dag er utrolig brukervennlige, noe som gjør at mye av jobben allerede er gjort. Det trenger heller ikke være dyrt å drifte en nettbutikk, og ved å bruke en seriøs plattform vil du alltid ha hjelp tilgjengelig når du trenger det.

Gjør deg synlig for kundene dine

Når du har en ide og en nettbutikk klar, så er det på tide at kundene dine kan finne deg. Kunder kommer ikke av seg selv, så det er opp til deg å gjøre deg synlig. Vår største anbefaling er å finne ut hvem din målgruppe er, og kommunisere til dem. Gjør du deg synlig nok, vil du kunne bygge deg opp en mental tilstedeværelse hos potensielle kunder som vil kunne huske deg når behovene deres oppstår.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.