Noen ganger kan det være vanskelig å finne inspirasjon til nye blogginnlegg, det gjelder uansett hvilken kategori blogg du lager. Det finnes selvfølgelig grenser for hvor bredt du kan favne, men for mange kategorier vil det være mulig å bruke fenomenet trampoliner som utgangspunkt for et engasjerende blogginnlegg. Du kan angripe temaet fra flere forskjellige vinkler.

Forbrukerblogg: lag et innlegg om kjøp av trampoline

Å se nærmere på valg av trampoline er en av de enkleste innfallsvinklene. Hvert år er utallige småbarnsfamilier på jakt etter trampoline, og mange av de ser selvfølgelig på nett først. Derfor kan det være smart å sette sammen et innlegg med en gjennomgang av det grunnleggende:

  • Hvilke trampoliner finnes på markedet? Se på relevante typer, produsenter og modeller. Mange lesere er på jakt etter grunnleggende og enkel informasjon.
  • Skriv også litt om forskjellige prisklasser, materialer og erfaringer med kvalitet. Det finnes trampoliner i mange forskjellige prisklasser, og mange lurer på hvorfor forskjellene er så store.
  • Sett opp en enkel oversikt over relevante modeller, kanskje sammen med priser og linker. Det er viktig å passe på at informasjonen er oppdatert. Her finnes det også en mulighet når det gjelder reklamelenker.

Et innlegg av denne typen vil kunne skape trafikk og engasjement.

Legg gjerne til passende videoer, som denne:

Familieblogg: skriv om erfaringer med trampoline i eget hjem

Hvis du skriver en utpreget familieblogg om eget liv, kan vinkling mot egne erfaringer med trampoline være lurt. Denne bloggposten ligner for så vidt noe på eksemplet med forbrukerblogg, men du kan lage innlegget litt mer personlig. Du velger selv hvordan du vil disponere innholdet mellom praktisk informasjon og innhold rettet mer mot livsstil.

I et innlegg av denne typen er det en forutsetning at du har en egen trampoline, for bilder vil også være viktige. Det er mulig å lage mange kule stemningsbilder med trampoline som tema.

Alternative vinkler: nabokonflikter, sikkerhet, trampoline som kulturelt fenomen?

I og med at trampoliner finnes i nesten hver eneste hage i norske boligområder, er det også mulig å finne mange andre vinklinger. Per 2022 har vel de fleste naboer uten barn resignert når det gjelder støy fra trampoliner, men det kan likevel være en vinkling. Sikkerhet er en annen interessant tilnærming, den overlapper noe med forbrukerblogg-vinklingen. Til slutt er det kanskje også mulig å skrive om trampoline som kulturelt fenomen og trend? Det er ikke sikkert at du finner noe svar, men du kan diskutere hvordan trampolinen ble «obligatorisk» i hagen.

For deg som har større ambisjoner, her er litt inspirasjon…

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.