Av og til skulle man ønske man bare ble ringt opp av en agent fordi han hadde lest bloggen og ble blåst av stolen av alt det fantastiske man skriver om. Men i de fleste tilfeller skjer ikke det. Enten har man ikke noe interessant å skrive om, man skriver for dårlig, man har ikke gode bilder eller man rett og slett ikke får bloggen ut til de millioner og milliarder av potensielle leserne.

Så hvordan skal man gå fram uten å jobbe seg i hjel, for å få en blogg som blir hyppig besøkt og lest av mange lesere hver dag. Her er noen tips og triks.

Bruk av sosiale medier

Dersom man sliter med å få lesere, må man begynne å ”selge” produktet sitt. Det gjør man ved å bruke sosiale medier. Man forteller der venner og bekjente om bloggen og får dem til å ta en titt på den ved å klikke en lenke som man har lagt ved. Lenken fører dem direkte til bloggen. Men ikke bruk bare ett media, bruk alle du kan finne. For det er ikke sikkert at venner og bekjente er målgruppen din og heller ikke de du vil skal lese bloggen. Men med en egen side eller gruppe på medier som Twitter og Facebook, vil man fort komme seg videre.

Dette med å bruke sosiale medier kan være smart. Man kan til og med kjøpe seg følgere slik at det ser ut som at profilen din er veldig mye besøkt. Dette kan ha påvirkning på bloggen også, men om det er etisk riktig, er en annen diskusjon. Bruker man for eksempel Fiverr, kan man få eksperter til å få folk til å strømme til bloggen din for kun en femmer.

E-post lister

Den aller beste måte for å få folk til bloggen og dermed inntekts-generere den, er å lage en e-post liste. Med en liste vil du få mange abonnenter til et nyhetsbrev for eksempel, og fra den kan du sende ut e-post til mange tusen abonnenter ved noen få tastetrykk. Se for deg at du skulle sendt et brev til hver og en. Men dette i seg selv selger ikke dine produkter. Men nå blir de oppmerksomme på deg. Send ut nyheter med jevne mellomrom og ikke virk for desperat. Salg og rabattkoder kan være en smart måte å tiltrekke seg folk som har de samme interessene som deg selv.

Å skape e-post lister kan ha en pris, men man kan for eksempel bruke totalpakker fra Wealthy Affiliates eller Evergreen Wealth Formula for å komme i gang med blant annet e-post lister.

Google

Google har mye makt på internett og er den søkemotoren de fleste bruker når de skal søke etter ting på nett. Dersom man er flink til å skrive med tanke på å bli sett må man bruke deres triks og tips. Ved å bruke ett program som heter Google Adsense kan man til og med begynne å tjene penger med en gang. Det er fordi Google belønner treff gjennom deres søkemotor.

De gjør det ved å belønne for antall klikk på annonser eller besøk på bloggen.

Som du skjønner er det ikke bare en måte å bli en blogger med inntekt fra siden, men det finnes mange. Start ditt eventyr med en blogg som forteller om hva som opptar deg.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.