Hus og hjem er noe som opptar mange, og da kanskje spesielt tema som interiør og pynt. Mange går av skaftet for å skaffe seg dyre designerstoler, mens andre heller satser på en personlig stil med særegent interiør. Smaken er forskjellige, men trender kommer og går. Akkurat nå er det inn å snu bøkene i bokhylla, men hva som er hott innen interiør er det nok andre som er bedre til å svare på.

Det er mange blogger som tar med mange tema, noe som gjør at leseren må ha et helt spesielt forhold til bloggeren om det skal bli interessant. Andre er mer dedikert til ett tema, og det er de vi skal prøve å finne fram til her.

Her kommer hvert fall 10 interiørblogger som er nokså kjente i Norge i 2019.

AnettesHus

Vi skjønner med en gang hva denne bloggen handler om og det er hva som skjer i huset til Anette som fenger leserne. Hun bruker et design på bloggen som kunne vært tatt ut fra et interiørmagasin og har flotte vinklinger på design og den skandinaviske stilen hun fremelsker. Og det er ikke uten grunn denne dama også har vunnet priser.

Boligglede

Enda en blogg med et direkte navn. Det er svært viktig når man skal få lesere at navnet utleverer selve temaet. Selv om Boligglede ikke har hatt nye innlegg på flere år, er stilen tidløs og spennende. Denne bloggen er kanskje et bedre eksempel på en god interiørblogg enn en aktuell blogg. Men hvem vet, kanskje vekkes lysten til nye bilder og blogginnlegg igjen når vinteren går mot vår.

Decoholic

Deco er en egen stil og det er det mange som liker. Decoholic er ingen personlig blogg, men er knyttet til magasinet med samme navn. Her er det flere skribenter som skriver på bloggen for å fylle den opp med spennende nyheter og allsidig interiør. Magasinet har moderne interiør for de fleste rom, noe som gjør at lesere kan bli inspirert av de mange påvirkningene.

Fossestua

Dette er en blogg som er dedikert til interiøret i Fossastua, en gammel sagmesterbolig fra 1906. Bloggen tar fos seg hvordan interiør kan skapes med antikviteter og enkle detaljer. Den byr ikke på mer enn akkurat hva som foregår av interiør, selv om vi blir introdusert for katten og en samboer. Selv om Fossestua er en bra blogg om interiør, har det ikke vært mange innlegg i det siste. Kanskje du skal ta en titt for å få ny inspirasjon til et tradisjonelt pyntet hjem.

Hviit

Denne interiørbloggen har alt man trenger for inspirasjon. Bloggen drives av Linda Elmin som er interiørstylist. Bloggen har bilder med pynt, britisk og skandinavisk design og romløsninger for hjemmet ditt også.

Klisjehjemmet

Denne bloggen er det Trine Midtun som står bak. Sammen med sin mann styler og endrer de hjemmets rom og værelser. Med bakgrunn som frilanser og markedsføring har hun god peiling på fotografering og design. Dette bærer også bloggen preg av.

MrKate Home

Denne utenlandske bloggen spiller på humor i et moderne interiør for unge spreke mennesker. Nettsiden har kult design med innovative løsninger. Man kan få inspirasjon av mindre.

De velger å vise frem en kreativ livstil sammen med bærekraftige løsninger på problemer folk har med hus og hjem. Hvordan få plass også videre.

PureInterior

Denne bloggen er en nytelse for øyet, spesielt for dem som elsker interiør. Bloggen drives av en dame som brenner for å skape nye rom med design og interiør. Formålet hennes er å vise hvordan man kan ta forskjellige stiler og gjøre dem til en. Et hvert rom gjennomgår fornying og styling med ekspertise kunnskap. Bloggen har vunnet flere prisen på Vixen for noen år siden.

Svenngården

Dette er en veldig oppegående og stor blogg med interiør for minimalistiske hus og hjem. Svenngården er kåret til landets vakreste hjem. Med utdanning som interiørkonsulent kommer man også langt med en blogg.

Therese Knutsen

Dette er et eksempel på en interiørblogg uten noen føringer på bloggens navn. For en utenforstående kunne bloggen like gjerne handlet om dressurridning. Men Therese har opparbeidet seg et navn og gjort det som skal til for å få lesere. Hun skriver utrolig godt innhold og danderer med nydelige bilder. Med bakgrunn som interiørdesigner går det godt og det viser hun med forskjellige prosjekt og en egen blogg. Det er mange hageprosjekter her også.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.