Dette er et eksempel på en bloggpost om camping og om å finne riktig campingplass på sørlandet.

—————————————-

I år som i fjor er det takket være den globale pandemien tid for Norgesferie for de fleste av oss. I fjor var det mange som oppdaget camping for første gang, og vi kan bare anta at trenden vil fortsette i år. Faktisk har vi allerede hørt fra flere kjente som forteller at de har lyst til å prøve camping, etter mange år med Sydenturer og storbyferier. Det å ta det rolig å oppleve sitt eget land har alltid vært stas, men mange har først fått øynene opp for disse mulighetene de siste årene. Her skal vi gi litt informasjon om hvordan det er å reise på camping for første gang, noen tips til hvor du kan finne campingplasser på nettet, og også noen råd spesielt for deg som er interessert i ferie med camping på Sørlandet.

Finn en campingplass som passer for deg

Når du skal på camping, er det aller viktigste at du finner et sted som er velegnet for deg og din familie. Er dere mer opptatt av å bade, gå tur i fjellet, eller er det først og fremst det sosiale samværet som trekker? Ofte kan du få gode tips fra venner og bekjente, men det finnes også nettsteder du kan benytte deg av for å finne frem i vrimmelen av campingtilbud. For eksempel gir https://www.mt-campingnorge.no en oversikt over godt over 200 norske campingplasser, og dette antallet øker hele tiden. Med andre ord er det mer enn nok å velge i!

Hvordan man velger vil avhenge av de kriteriene man har til en campingplass, og så må man selvfølgelig se an litt om man trives der. Det er lurt å prøve et sted en uke eller to først, heller enn å satse hele sommeren på at nettopp denne plassen skal være perfekt. Husk også at reisen til campingplassen er et viktig element. For det første tar det tid og penger å reise, for det andre kan det være muligheter for gode opplevelser underveis, enten det er naturopplevelser, fornøyelsesparker, eller morsomme museer.

Opplev Sørlandet på Neset Camping

De siste årene har campingplasser på Østlandet fått mest oppmerksomhet i media, men ikke undervurder hvor fint en sørlandsidyll kan være når man reiser på ferie. Sørlandet er mer værsikkert enn de andre delene av landet, også om sommeren, selv om heller ikke denne regionen selvfølgelig kommer med noen solgaranti. I tillegg til sol og sjø finnes også gode muligheter for å oppleve naturen på nye måter, eller ta med barna på kjente underholdningstilbud.

Ett sted som passer godt inn i en slik ferie er neset camping, som ligger i Byglandsfjord i Aust-Agder. Her er det mange stamgjester, slik at du kan komme tilbake år etter år og treffe de samme hyggelige menneskene. Stedet ligger i nedre del av Setesdalen, slik at du både hygger deg ved fjorden og samtidig har tilgang til et av Norges mest tradisjonsrike innlandsområder. Dette er en 4-stjerners campingplass, som passer godt for deg som er opptatt av kvalitet og trygghet i alle ledd.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.