Her kommer noen skrivetips for deg som vil prøve deg som blogger. Det er en spennende bransje med en variert hverdag. Har du noen gang tenkt at du har noe spennende å si, som du kunne tenke deg å dele via en blogg? Det er ikke like enkelt å vite hvordan man går frem når man starter.

Har du begitt deg ut på et liv som blogger, og brukt for mye penger når de første sjekkene kom inn? Har du tatt deg vann over hodet? Ved å refinansiere lånene dine kan det være penger å spare, som kan gjøre det lettere å etablere seg som blogger, som krever en del is i magen i forhold til økonomi.

Man må ha noe interessant å si, skrive med et språk som appellerer til målgruppen, vinkle saken slik at den blir spennende og gjerne sjokkerer litt. Det er fort gjort å tenke at man må gjøre det samme som alle andre, men et godt tips er å sette søkelys på noe som kan hjelpe deg med å skille deg ut.

Skriv om et interessant tema

Et interessant tema kan være alt fra hobbyer som ikke er godt kjente for dem som ikke bedriver dem, eller noe sensasjonelt som du er en del av. Det er kun kreativiteten som setter grensene her, og selv temaer som allerede er mye omtalte, kan bli spennende om man har en god innfallsvinkel.

Er man i en litt spesiell livssituasjon, kan dette være et godt utgangspunkt for et tema. Å ta del i konkurranse på høyt nivå innenfor samtlige grener og aktiviteter vil ofte være en innertier i og for seg selv. Humor kan også være et godt springbrett inn i en rød tråd i innleggene dine.

En rød tråd er viktig. Man må se en sammenheng i innleggene dine, slik at man oppsøker bloggen din for artiklene. Image og personlighet vil også ha stor innvirkning på jevnlige lesertall. Mange baserer bloggpersonligheten sin på å være drittsekk, mens andre fremstiller seg som perfekte.

Benytt mobilen til å skrive når du er på reise

De fleste har opplevd å komme på en god idé mens de er ute på farten, og det er ekstremt irriterende når man senere ikke kommer på hva det var for noe. Dagens mobiltelefoner kommer som regel med en notat-app, og hvis ikke er det mange alternativ tilgjengelig til nedlastning.

Samtlige bloggere sier at mobilen er det perfekte verktøyet for alle behov. Man kan laste opp innlegg, ta bilder, styre økonomien og ta opp lån via nettbanker, og sist, men ikke minst fungerer den som en notat- og skisseblokk man kan rable og skrive i for inspirasjon og som notiser til seg selv.

En liten personlig assistent i lommen, rett og slett. Med en mobiltelefon og en god mengde kreativitet kan en reise bli til utallige blogg innlegg. Det gjelder både lange reiser og korte turer til mer lokale reisemål. Har man mobilen i lommen alltid, er man alltid beredt for inspirasjon.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.