De fleste av oss har stått i en situasjon hvor pengene har vært knappe. Det kan være man befinner seg i en periode i livet hvor man gjerne vil realisere et større prosjekt, men mangler pengene til at dette faktisk kan skje. Da kan en mulighet være å benytte seg av et forbrukslån. I denne artikkelen gir vi deg som blogger et innblikk i hva du skal tenke over før du tar opp et slikt lån.

Undersøk forskjellige långivere og tilbud

Som noe av det første du bør gjøre, er å tenke over hvorfor du gjerne vil ta opp et forbrukslån og hva du ønsker å bruke pengene til. Et forbrukslån er et usikret lån som du kan bruke på det du har lyst til. Et lån med sikkerhet betyr at banken har visse krav til sikkerhet når du tar opp lånet. Dette kan være boliglån eller billån, hvor banken har pant i bilen eller boligen. Men hvis du velger et forbrukslån, så er noe av det smarteste du kan gjøre for å finne det billigste og beste forbrukslånet for deg, å sammenligne forbrukslån.

Her kan det være en god ide å bruke en sammenligningstjeneste som hjelper deg med å finne det beste forbrukslånet. En god løsning her er å benytte seg av en finansagent. Dette er blant annet en lettvint løsning, fordi du kun trenger å sende inn en søknad. Det finansagenten gjør, er å sende søknaden til de forskjellige bankene og sammenligne de forskjellige tilbudene som dukker opp. Deretter fremlegger finansagenten de beste tilbudene for deg, og du kan dermed ta en beslutning for hvilket lån du velger. På den måten er du garantert å få det billigste lånet. 

Faktorer som avgjør om du kan søke om forbrukslån

Det er noen krav til deg som ønsker å søke om forbrukslån. Det er tre kriterier du må oppfølge og disse er for det første, at du må ha en registrert liknet inntekt. For det andre må du ikke ha aktive inkassosaker og for det tredje må du være myndig. Dersom du oppfyller alle tre kriterier, kan du søke om forbrukslån. Får du lånet godkjent, eller har du flere smålån, er det også en mulighet å undersøke beste refinansiering av gjeld. Dette kan være en god løsning, fordi lån uten sikkerhet har høyere renter enn lån med sikkerhet. Når du refinansierer gjelden din, kan du blant annet samle flere smålån til ett stort lån. Dette gjør at du får lavere rente og på den måten blir lånet billigere.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.