Det er faktisk noen som er så heldige at de kan leve av å blogge, og selv om mye skjer fra mobilen så er det praktisk med et hjemmekontor. Det kan være greit med en litt større skjerm, og plass til å lage videoer med skikkelig belysning. Husk da på at hjemmekontoret faktisk er arbeidsplassen din, hold det rent og ryddig.

Renhold av hjemmekontor – mellom to stoler

Vask så blir det hyggeligere

Vask så blir det hyggeligere

I 2020 og 2021 er det mange nordmenn som har jobbet en god del fra hjemmekontor, men det er selvfølgelig ikke noe nytt for profesjonelle bloggere. Likevel åpner den store bruken av hjemmekontor for nye problemstillinger når det gjelder ansvar for arbeidsplassen, ikke minst når det gjelder ergonomi og renhold.

På et vanlig kontor er det selvfølgelig profesjonelle selskaper som tar seg av renholdet, uansett om det handler om renhold Bergen eller renhold i andre større eller mindre byer rundt om i landet. Samtidig er det få eller ingen arbeidsgivere som tilbyr renholdstjenester til sine ansatte hjemme, det må du altså ta deg av på egen hånd.

Ryddighet og orden gjør det superenkelt å støvsuge og vaske

Egentlig er det svært enkelt å holde hjemmekontoret i orden, bare pass på at alt du har på kontoret har en fast plass. Da er det svært enkelt å bare tørke over pulten med en mikrofiberklut, og sette opp en robotstøvsuger til å støvsuge og vaske gulvet. Hvorfor ikke investere i en litt mer påkostet robotstøvsuger, som tømmer støvbeholderen på egen hånd i en basestasjon.

Dessuten er det mange som har fått opp øynene for at en luftrenser faktisk kan være en god investering, særlig hvis du er plaget av allergi. Da kan en god luftrenser og generelt godt renhold ikke bare være noe positivt som gjør hverdagen hyggeligere, men noe som du helt enkelt bare må ha på plass.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.