Vi i BloggNorge har tidligere skrevet flere ganger om hvordan man kan tjene gode penger ved å lage en blogg rundt pengespill. Det er naturlig nok veldig mye penger i nettopp pengespill og derfor er det så utrolig mange aktører der ute. Nordmenn er i tillegg svært ivrige spillere og derfor er det ekstra mye penger dersom du klarer å rekruttere nye spillere.

Det du skal være oppmerksom på før du starter din spillblogg er at du ikke har lov til å markedsføre deg mot nordmenn så om du går med en liten drøm om en spillblogg så kan det være veldig smart å sikte mer internasjonalt. Da havner du ikke i problemer med loven og du får samtidig et mye større publikum.

I tillegg så er det en annen fordel med å satse internasjonalt med en spillblogg, du kan bruke norske nettsider som f.eks igamingnyheter.com som inspirasjon. Dette gjør at du slipper å bruke veldig mye tid på å utvikle innhold selv, du bare skriver om og oversetter.

Hva trenger jeg for å starte en spillblogg?

Mange tror at det er vanskelig å starte sin egen blogg men det er ikke det. De siste årene så har det kommet veldig man tilbud der ute som lar deg enkelt starte en blogg. De aller fleste velger å bruke en plattform som WordPress, Wix eller en løsning fra BloggNorge. Dette gjør at alt det tekniske er på plass og det eneste du trenger er følgende:

Domene

Hvis man har en drøm om å lage en stor spillblogg så bør man bruke et eget domene. Det koster under 100,- for et domene og det er virkelig ikke en stor investering. Hvis du ønsker å være anonym så finnes det flere gode løsninger for deg her. Ingen trenger å vite at du eier et domene!

Innhold

Innhold er for veldig mange den største utfordringen når det kommer til å lage en nettside. Det tar tid å lage godt innhold og i starten så trenger man gjerne veldig mye innhold. Derfor anbefaler vi alltid at man setter seg ned i 3-4 uker kun for å skrive innhold. Det er da man gjerne får veldig gode resultater som det er mulig å rangere i Google.

Er det vanskelig å få trafikk til en spillblogg?

Dette er et spørsmål som vi vanligvis får en stund etter at noen har startet en blogg. Man har kanskje holdt på i 6 måneder og så får man svært lite trafikk. For noen år siden så kunne man få trafikk omtrent med en gang men det er ikke slik lenger. Det tar gjerne 2-3 år før man har bygget opp skikkelig trafikk og hvis man er heldig så slipper man unna med rundt 12 måneder.

Det er nettopp på dette punktet at de aller fleste gir opp bloggen og det er derfor man blir belønnet med å komme igjennom denne fasen. Når nettsiden begynner å få trafikk så vil du merke at trafikken vil stige ganske kraftig over tid før den begynner å stabilisere seg. Når du er på dette nivået innenfor pengespill-nisjen så tjener du penger! Da gjelder det å fortsette det gode arbeidet og ikke minst utvide nettsiden så den fortsetter å vokse!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.