Hvordan lage bloggposter om teknologi? Eksempelet under her er en bloggpost fra en 3D-printer ekspert som skriver om hans eget syn på 3D-printing i fremtiden.

—————————————————————————

Med digital markedsføring og en ny generasjon virksomheter som tar en stadig mer sentral plass i verdensøkonomien er det et kontinuerlig behov for å utvikle nye produkter som kan konkurrere med dagens markedstrender. Finnes det en bedre måte å gjøre dette på enn å benytte 3D-teknologi? 3D-utskriftsteknologi har vind i seilene, og mer enn 70 prosent av alle selskaper sier å ha omfavnet denne teknologien. De resterende 30 prosentene ser også på hvordan de kan innlemme denne utskriftsteknologien i produksjonen og den daglige virksomheten.

Hvor benyttes 3D-teknologi?

3D-teknologi brukes hovedsakelig av mennesker i filmbransjen. Dette har egentlig vært det vanlige til nå. Uansett hvem du spør så vil den massivt voksende 3D-teknologibruken være forbundet med filmbransjen.

Det finnes spesialiserte skrivere bak alle de iøynefallende flotte bildene som folk ser og forbinder med 3D-teknologi. Denne artikkelen vil handle om 3D og hvordan fremtiden vil være helt avhengig av det.

3D-skrivere fungerer på tre ulike måter. Dette er

  • Subtraktiv produksjon
  • Sprøytestøping
  • Additiv produksjon

Additiv produksjon blir også kalt 3D-printing. Denne teknologien har blitt omfavnet av mange produksjonsbedrifter som håndterer store produktvolumer. Metoden har flere fordeler, deriblant hurtighet, unikhet, mulighet for å jobbe med ulike design, kostnadseffektivitet og høy kvalitet på produktene.

Hvorfor er 3D-skrivere i ferd med å bli helt vanlig å bruke?

Jordas befolkning øker hver dag. Denne økningen fører til en større etterspørsel etter varer. Mange selskaper som fortsatt benytter tradisjonelle produksjonsmetoder klarer ikke å imøtekomme denne etterspørselen. Med 3D-skrivere blir produksjonen veldig rask, og flere prototyper vil være til stede. Derfor trenger ikke omskapning å starte fra bunnen av. Dersom du har spilt spill på nett, vet du at de vanlige karakterene i 3D-spill som https://no.unibet.com/ kan gjøres om til fysiske produkter, takket være 3D-skrivere.  

De fleste land i verden som opplever miljø- og klimaproblemer kan nyte godt av 3D-skrivere. Disse skriverne gir en svært liten produksjon av avfall. De kan produsere virkelige produkter i store mengder, og resultatet er svært lite avfallsprodukter. Denne reduserte avfallsproduksjonen vil redusere graden av forurensning og bidra til å oppnå renere luft og drikkevann. Denne rensingen vil igjen føre til sunnere og friskere land verden over.

Det finnes mange gode grunner til å omfavne denne teknologien fullt ut. Den viktigste grunnen er også en reduksjon av helsefarer som mennesker blir utsatt for på arbeidsplassen. 3D-skriverteknologi vil sannsynligvis redusere antallet skader forårsaket på jobben ettersom de fleste av funksjonene styres fra datamaskiner. I tillegg vil det være kostnadsbesparende ettersom det ikke kreves mye menneskelig arbeidskraft for å overvåke produksjonen. I det siste tilfellet kan imidlertid 3D-skrivere være en ulempe siden mange mennesker kan bli gjort arbeidsløse dersom bedrifter tar i bruk disse skriverne i et stort omfang. Selskapene vil derimot spare mye når det kommer til lønnskostnader.

Oppsummert

Vi vil utvilsomt ikke komme utenom 3D-skriverteknologien på grunn av de mange fordelene, og da spesielt for produksjonsbedrifter. Det viktigste vi kan gjøre nå er å hoppe på toget og gjøre oss kjent med denne massive teknologien. Den kommer bare til å bli større og enda viktigere. Ingen vil kunne klare seg uten de nødvendige egenskapene til 3D-skriverne.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.