Her vil vi forklare hvorfor barn og foreldrerollen er noe som har så stor appell, som det har. Dette er et tema som opptar mange, og noen av de mest kjente bloggerne skriver om helt dagligdagse ting, som å skifte tøybleier, hvilken type mat som er best, babyklær og lignende temaer. Hvert år fødes det titusenvis av nye babyer i Norge, noe som bidrar til å forklare hvorfor dette er et tema som opptar mange.  Og du kan enkelt starte en blogg selv!

Foreldreblogger

I foreldrerollen er det mange aspekter som kan belyses. Hvordan måler du opp nok NAN? Hva gjør du om babyen skriker om natten? Hvor mye kan du få i foreldrepenger? Dette er helt vanlige spørsmål de aller fleste, som blir foreldre for første gang spør seg, og blogger er ofte en kilde til viten, kunnskap og inspirasjon. Det finnes ingen fasit på det å være den perfekte forelder, men å finne et lite fellesskap sammen med andre kan hjelpe kommende foreldre med å finne en trygghet.

I kategorien småbarnsforeldre finner du et stort antall av blogger – noen oppdateres oftere enn andre.

Temaer som er populære

For å finne temaer i denne kategorien, er det egentlig bare å kjøre på med dagligdagse hendelser. Som småbarnsforelder er det nok av inspirasjon å hente hver eneste dag, fordi det å være forelder for første gang kan være krevende, men er også lærerikt. Det kan det raskt bli for andre også! Titusener av nye babyer blir født hvert år i Norge, og da er det innlysende dette er et tema som engasjerer mange.

Noen av de største bloggerne i Norge, er bloggere som retter seg mot foreldre i en eller annen form. Her er gjerne hele familien med på å bidra til bloggen. Temaer som småbarnsforeldre skriver om er: bleieskift, søvn, morsmelkerstatning, barnevogner, barnestoler, familien og alle andre temaer som er relevante for det å være en småbarnsforelder.

Lyst til å blogge?

Er du/dere kommende eller eksisterende småbarnsforeldre med en fortellerstemme som venter på å komme ut, er blogger en unik sjanse til å nå ut til publikum på. Å sette opp en blogg tar forholdsvis kort tid, og krever ingen kunnskaper om å programmere. Med noen få klikk med musen er du allerede i gang – det tekniske er ikke en utfordring. Se hvordan andre bloggere gjør det, så kan du finne elementer du kan tilpasse til din egen blogging.

Du behøver ikke å oppdatere bloggen hver dag, men kan gjøre det i ditt eget tempo, når du har noen tanker eller meninger du vil skrive ned.

Ikke forvent å få et publikum med en gang, fordi det tar tid å få en tilhengerskare. I denne forbindelse, er det greit å poengtere, at du har en utløpsdato. På et tidspunkt slutter du å være småbarnsforelder, av helt naturlige årsaker, men da kan du bare skifte tema, navn og tilpasse bloggen til din nye tilværelse som kun “forelder” – men det vil ta lang tid fra babyen fødes til du kommer dit.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.