Dette er et eksempel på hvordan skrive en bloggpost om bruk av kredittkort.

—————————————-

Jeg vet at mange har et veldig ambivalent forhold til kredittkort. Det blir ofte tegnet et svært dystert bilde over kredittkort i avisen men jeg mener at fremstillingen blir feil og derfor har jeg bestemt meg å lage et blogginnlegg som forteller hvorfor jeg velger å bruke kredittkort.

Før jeg begynner å fortelle om alt det gode om kredittkort så mener jeg det er viktig å huske på at kredittkort ikke er for alle. Grunnen til at det stadig skrives negativt om kredittkort er at det kommer i hendene til folk som i grunn aldri burde hatt kredittkort og fått avslag av banken. Det er kun du som vet om kredittkort er noe som du klarer å ha disiplin nok til å bruke.

Hvorfor jeg bruker kredittkort på alle kjøp?

Jeg bruker kredittkort når jeg handler fordi jeg sparer penger eller bonuspoeng når jeg bruker det. Det betyr at jeg i praksis for mer for pengene mine når jeg bruker kredittkortet enn hvis jeg hadde betalt med et vanlig kort. Siden jeg er opptatt av å spare penger så bruker jeg forskjellige kort på forskjellige kjøp. Du kan se noen eksempler nedenfor:

Når jeg kjøper bensin?

Jeg har ennå ikke kommet over på elbil-kjøret og derfor kjøper jeg bensin. Da bruker jeg et kort som gir meg rabatt på hver eneste liter bensin jeg fyller. Dette hjelper meg med totalt å redusere min drivstoffkostnad.

Når jeg handler mat

Når jeg handler mat så bruker jeg i hovedsak to forskjellige kort. Hvis jeg handler på Coop så bruker jeg kortet fra Coop. Hvis jeg handler i andre butikker så bruker jeg et annet kredittkort som gir meg cashback på alle kjøp av dagligvarer

Når jeg skal bestille reiser

Når jeg skal bestille reiser så bruker jeg enten et kredittkort fra SAS eller et fra Bank Norwegian. Hvilket kredittkort jeg velger er avhengig av hvilken operatør jeg skal fly med. Dette gjør at jeg får maksimalt med bonuspoeng som jeg kan bruke på nye reiser?

Hvordan finner jeg ut hvilke kredittkort som er best?

Når jeg skal ha kredittkort så bruker jeg flere sider for å sammenligne. Min favoritt er nettsiden Kredittkrt.no. Her finner jeg enkelt ut hvilket kredittkort som er best og anmeldelser av disse. En annen side jeg bruker flittig, er Finansportalen. Den er fin for å få et referansepunkt på hvilken rente de har. Selv om jeg betaler til tiden hver måned så er det viktig for meg å ha en god rente hvis det skulle være noen forsinkelser en måned.

Det gjelder å finne kredittkort som passer ditt forbruksmønster og dine kjøp. Det betyr at de kredittkortene som passer godt for meg, passer nødvendigvis ikke deg. Derfor er det utrolig viktig at du gjør grundig undersøkelser av hvilke kredittkort som passer best for deg.

Selv har jeg nådd mitt maks tak på hvor mange kredittkort jeg kan ha. Derfor må jeg avslutte et kredittkort dersom jeg skal ha nytt. Derfor følger jeg nøye med på nye kredittkort og betingelsene på kredittkortene jeg har i dag.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.