Dette er eksempel på en bloggpost fra en blogger som lider av hårtap.

Jeg sitter med en hatt på hodet nå. Faktisk så tar jeg på meg en hatt med en gang jeg står opp, før jeg drikker kaffe og før jeg skifter underbukse. Når jeg blogger så har jeg alltid en hatt på og veldig mange har lurt på hvorfor jeg alltid bruker hatt. Grunnen til at jeg bruker hatt er at jeg lider av hårtap. Jeg har litt hår på hodet men ikke nok til å lage en hanekam, frisyre eller i det hele tatt vise frem håret. Det er ikke mange som snakker om nettopp dette og derfor har jeg bestemt meg for å lage en bloggpost om nettopp dette.

Veldig mange vil nok si at det å ikke ha nok hår på hodet bør være en smal sak men det er veldig vondt. Det er så enkelt for andre å si, spesielt hvis de har mye hår selv. Jeg har problemer med å treffe det motsatte kjønn og hvis jeg møter noen så tar jeg dem aldri med hjem fordi jeg er redd for hva de skal si når jeg tar av meg hatten. Jeg tør ikke gå på jobbintervjuer fordi jeg må ha på meg hatt i intervjuet og det kan virke respektløst for noen, selv om de ville nok forstått hvis jeg hadde tatt av meg hatten. 

Jeg har åpnet meg opp om mitt hårproblem til flere men alle sier bare at jeg skal ta bort alt hår og gå rundt med bar skalle. Det de ikke skjønner er at når jeg går uten hatt så er det som å gå naken, faktisk så ville jeg heller gått naken med hatt. Jeg har komplekser med skallen og er ikke komfortabel med å gå med bar skalle. Noen spør om jeg ikke har prøvd noe krem eller spray…selvfølgelig har jeg det. Jeg har brukt over 30000,- på forskjellige produkter for å prøve å få håret til å gro. Jeg har faktisk vurdert å ta opp et forbrukslån for å få transplantert inn hår i skallen, men jeg har ikke økonomien til å bære den månedlige kostnaden. Bare før noen kommenterer det, jeg har selvfølgelig brukt parykk. Problemet med parykk er at man får angst for at den skal bli dratt av eller at man skal komme i en situasjon hvor den sklir av hodet!

I tillegg så har jeg selvfølgelig vært hos fastlegen min og vært på utredning for å finne ut årsaken til hårtapet. Jeg har ikke blitt noe klokere, det eneste jeg har fått vite er at det ikke er noe farlig!

Jeg har et hårete mål!

Det er nettopp derfor jeg blogger. Jeg har et hårete mål om jeg skal klare å tjene penger på å blogge om hårtap og la andre med hårtap følge min reise som forhåpentligvis ender med vind i håret. Jeg skal finne ut hvordan jeg kan få hår og jeg skal dokumentere hele min reise. 

Mitt hårete mål er å ha en manke om et par år så jeg kan legge hattene på hylla og fylle badet hårstrikker. Noen vil kanskje si at det er umulig, i hvert fall med min inntekt nå. Samtidig så vet jeg at det finnes hjelp der ute. 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.