Er du på tanken til å begynne med en blogg, er det ofte lurt å se hva andre har gjort. Mange går så langt som nesten fullstendig å ”kopiere” oppsettet og innholdet til andre bloggere, selv om dette bringes oss inn på temaet etikk. Det er for eksempel ikke lov å bruke andres bilder og filmer på internett. I så fall må det være avklart med eieren.

Som ny blogger kan du dra nytte av å knytte bekjentskap og bli med i forum. Det er fordi dette er en kunnskapsbase du kan få nyttig informasjon fra helt gratis. Man vil kunne få flere venner og bekjente som også kanskje vil lese bloggen din. Litt gratis hjelp må man alltid ta med seg på veien.

Warrior Forum

Selv om alt her foregår på engelsk, er dette en av nettets aller største fellesskap for markedsføring. Her kan man lese om alt fra programmering til blogging, og øke kunnskapen til det nivå du trenger.

Dessuten kan man finne flere strategier for å nå målet, for dersom det er penger du tenker på, spiller det egentlig ikke så mye på hvilken måte du skaffer dem på.

Quora

Dette er et fellesskap for Q&A, spørsmål og svar. Ved å benytte seg av Quora kan man få hvem som helst på nett til å svare på spørsmålet du stiller. Jo mer informasjon man får, jo nærmere en løsning vil du komme, også når det gjelder bloggen din. Ofte brukes Quora på en litt smart måte, der spørsmål stilles strategisk for å få lesere til en blogg. Søk etter folk som stiller spørsmål om det du skriver om, og gi dem det aller beste svaret. Legg ved en liten kommentar til slutt, sjekk ut denne bloggen! Legg ved en lenke.

Blogglisten

Dette er et norsk nettsted som kan hjelpe deg å få følgere på nettsiden din. Det man gjør er å fortelle litt om seg selv, og deretter om bloggen. Det er lurt å skrive utfyllende slik at folk som leter etter det du skriver om, finner fram til deg. På blogglisten vil du bli rangert etter hvor mange lesere man får per innlegg, og folk følger gjerne strømmen.

Bruk et forum for temaet ditt

Det er også smart å delta i forum som omhandler det du skriver om. Det finnes forum for de fleste ting på nett, og her kan vi nevne noen.

Kvinneguiden

Dette forumet kan være fint for dem som vil blogge om alt som har med kvinnerollen å gjøre. Det kan være alt fra seksualitet til bryllup. Kvinneguiden er et sted hvor folk kan ta opp ting som har med alt fra familie og interiør å gjøre. Ved å følge med her, vil man også komme på egne erfaringer som man kan skrive om.

Gamereactor forum

Dette er et forum for Gamere. Denne bransjen er en av de aller største på nett og derfor finnes det uendelig ting man kan skrive om. På forumet kan man finne ut hva som er trendy innenfor online spill. For å starte en blogg om ett eller annet innenfor Gaming, har man her et flott utgangspunkt. Redaksjonen består også av skribenter og bloggere.

Diskusjon.no

Man kan også ta utgangspunkt i et diskusjonsforum slik som dette med samme navn. Her vil man tross alt finne noe om stort sett alt man kan lure på. Ved å gå inn på siden vil man få en liste over tema folk kan diskutere på. Man vil sikkert møte noen spesielle meninger, men husk at enkelte troll også kan ha dette som jobb, for å skape blest og aktivitet på nettsiden.

Konklusjon

Det å bruke forum kan være ganske lurt, både for å få nye ideer og dessuten drive lesere til bloggen din. Du kan lede dem dit ved å være smart. Bruk forum som en av mange strategier når du skal aktivisere din blogg.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.