Nå kan du søke igjennom innholdet fra alle blogger registrert via Bloggnorge.com og Google sin tjeneste. Tjenesten er levert av Google og viser resultater kun fra Bloggnorge sitt domene.

For å gjøre et søk må du bruke søkefeltet øverst til høyre i toppen (se bilde til høyre). Tast inn ditt søkeord og trykk «Søk». Du vil da få resultater fra alle blogg-innlegg som matcher ordet/ordene som du søkte på, akkurat slik som Google.no.

Vi har valgt å legge inn dette søket i en prøveperiode, men fungerer dette fint vil vi selvfølgelig beholde tjenesten. Gi gjerne din tilbakemelding om søket ved å legge igjen en kommentar nedenfor.

Hvordan bestemmer jeg synligheten for min blogg?

Når du registrerer en blogg hos Bloggnorge.com får du valget om du ønsker å være synlig i søkemotorer som Google eller lignende. Alle som har valgt å være synlig i søkemotorer vil komme med i resultatlisten så lenge det man søker på matcher noe av ditt innhold.

Om du ikke ønsker å være synlig i disse resultatlistene kan du selv gå inn i administratorpanelet i din blogg og deaktivere dette via menyvalget «Innstillinger» og så velge «Fortrolighet». (Se bilde til høyre).

Om du aktiverer synlighet for din blogg vil du motta mer besøk. Din blogg vil da bli synlig i søkeresultater på Bloggnorge, Google, Yahoo og i andre søkemotorer.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.