Mange ønsker å tilpasse designet mer og mer og muligheten for å gjøre dette i Bloggnorge er stor. Selv om vi har mange design tilgjengelig vil vi selvfølgelig gi deg muligheten til å tilpasse designene så godt som mulig slik du vil at de skal se ut. Nedenfor kan du se eksempler på hvilke verktøyer du kan bruke for å endre på utseende i bloggen din.

Endre toppbilde

Det er mange design å velge mellom i Bloggnorge, men det er ikke alle som inneholder funksjon for å bytte toppbilde. Noen av de som derimot har denne muligheten heter Bloggnorge A1 (Standarddesign), Ambiru, Anubis, Benelovence, ChaoticSoul, Castalia, Cutline, Fauna Beta 1, MistyLook, Photo Frame (egne bilder i toppfelt), Ocean Mist, Twenty Ten og WP-Andreas01.

Slik bytter du toppbilde

1. Velg et design som har denne muligheten. Design som har dette finner du i listen ovenfor eller så står det også beskrevet i beskrivelsen til noen av designene inne i designkatalogen.
2. Etter du har atkivert designet med mulighet for å bytte toppbilde (header) vil et nytt menyvalg bli synlig under menyvalget «Utseende» i administratorpanelet. Denne heter «Topptekst» (Se bilde).
3. Inne på Topptekst vil du finne informasjon om hvordan du bytter toppbilde og hvor stort bildet må være. Du vil få mulighet til å beskjære bidler, men husk av små bilder vil bli kornete om man forstørrer de, så finn et bilde som har litt størrelse for å få best mulig kvalitet.

Slik bytter du bakgrunn

1. Velg et design med mulighet for å bytte bakgrunn. Design som har dette finner du i listen ovenfor eller så står det også beskrevet i beskrivelsen til noen av designene inne i designkatalogen.
2. Etter du har aktivert designet med mulighet for å endre bakgrunn vil et nytt menyvalg bli synlig under menyvalget «Utseende» i administratorpanelet. Denne heter «Bakgrunn». Her vil du få mulighet til å laste opp bakgrunnsbilde. Du kan også velge en fast farge på bakgrunnen om du ikke ønsker å bruke bilde.

Endre CSS

Om du ønsker å endre CSS i noen av designene kan du enkelt gjøre det via Utseende menyen. Les mer om dette i en egen guide for dette her.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.