Dette er et blogginnlegg som viser hvordan en blogger kan skrive en hjelpsom og nyttig artikkel.

——————————————

Det er mange måter du kan sørge for at mobilen din holder litt lenger enn det den opprinnelig kanskje har gjort tidligere ganger du har hatt en telefon. Vi skal gi deg noen gode tips til hvordan du kan ta være på mobilen din slik at du kan beholde den samme telefonen over litt lenger tid.

Dette er supre tips som du kan ta med deg i hverdagen og som gjør at du kanskje ikke behøver å bytte mobil så ofte, og som også gjør at den kan fungere optimalt over litt lenger tid. Det å bytte mobil sjeldnere er også svært godt for miljøet, og du kan derfor ha litt bedre samvittighet når du bruker mobilen din.

Mobildeksel og beskyttelsesskjerm

For å passe på det ytre på mobilen din så anbefaler vi at du både benytter deg av et mobildeksel og en beskyttelsesskjerm. På den måten så vil både glasset på utsiden av telefonen og glasset foran på mobilen ikke knuser dersom du mister den på bakken. Du kan blant annet finne flotte deksler hos Skalhuset, samt annet flott tilbehør som du kan bruke til mobilen.

Når du bruker mobildeksel og beskyttelsesskjerm så hindrer du også at skitt kommer like lett inn i høyttalere og sprekker på mobilen, noe som gjør at kvaliteten og brukeropplevelsen på mobilen din blir enda bedre. Mobilens funksjonalitet vil fungere i større grad over større tid og du vil derfor slippe å bytte mobil så ofte.

Digital rens

Mobilen din trenger pleie og det er et par gode tips du kan ta med deg når det kommer til å optimalisere batteribruken og den generelle bruken av smarttelefonen din. Du før for eksempel lade mobilen uten at den står på «spareblussmodus», ettersom batteriet da både jobber seg opp, men også jobber for å spare strøm samtidig. Dette sliter på batteriet og kan føre til at batterikapasiteten blir dårligere over tid.

For at mobilen din skal holde seg så rask og god som overhodet mulig er det også viktig at du optimaliserer lagringsplass. Pass på at du lukker apper i ny og ne, og at du oppdaterer programvarer når det er behov for det. Vi anbefaler også at du sletter bilder, apper og filer innimellom slik at du ikke lagrer masse unødvendige filer på mobilen din uten at du egentlig trenger dem. Dette vil gjøre at mobile opererer raskere.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.