Blogg har lenge vært et populært medium for folk, ikke bare pga. at det er en portal hvor man kan dele av sine tanker, kunnskaper eller synspunkt, men også i hvordan det er en måte å finne informasjon eller lære om noe nytt. Det er et sted for diskusjon, og et vindu inn i noen andres liv eller tanker. Noen tenker kanskje at det er en ensrettet måte å kommunisere på, men i realiteten er det en invitasjon til dialog mellom forfatter og leser.

Derfor er det viktig å ha i bakhodet at selv om en blogg kan være så mangt og at alle i utgangspunktet kan starte en blogg, så er ikke det ensbetydende med at alle vil lykkes eller være dyktige til det. Derfor vil denne artikkelen fokusere på hvordan du på best mulig måte kan lykkes i å blogge om spilleautomater.

Finne den perfekte balansen

Finn balansen…

En blogg åpner som sagt opp til en dialog mellom forfatter og leser. Derfor er det viktig at du finner et språk som både er personlig og samtidig rommer det budskapet du har lyst til å fremme. Troverdighet er et viktig stikkord her, for tror ikke leseren på det du har å si, så vil de heller ikke fortsette å lese det du skriver i fremtiden. Hvis du skal skrive om online casino-spill og spilleautomater på nett, vil du generere flere klikk ved å skrive om eller nevne populære spilleautomat-spill som Book of Dead eller Sweet Bonanza. Dette viser at du har kjennskap til det du skriver om, som i dette tilfellet er spilleautomater, samt holder deg oppdatert på markedet.

Klikk-bait...

Klikk-bait…

Videre vill det være en idé å flette inn noen faktaopplysninger om hva spilleautomater faktisk er og hvordan det fungerer. For leserne som allerede kan noe om dette og har oppsøkt bloggen din for mer kunnskap om temaet, så viser du at du vet hva du snakker om. For de som ikke kan noe om teamet, men som er nysgjerrige, så vil du gjennom å dele den fagkunnskapen du har, kanskje få noen nye trofaste lesere. Men selv om at den faktuelle forankringen er viktig, må du aldri glemme den personlige “touchen”, som nettopp er bloggformatets styrke og tiltrekningskraft. 

Lett og folkelig språk

Gi språket mening selv om det er enkelt å forstå

Gi språket mening selv om det er enkelt å forstå

For å opparbeide deg en trofast leserskare er det viktig at de tror på det du skriver. Og for at noen skal tro på det du skriver, må du finne ut av hva som betyr noe for deg og skrive om det. Glem aldri viktigheten i å skrive grammatisk korrekt og å finne den nevnte balansen mellom det folkelige og faktuelle. Når du konstruerer et blogginnlegg om spilleautomater, skal du først finne vinklingen din. Skal det være en spille-guide? Ønsker du å belyse hva du liker med det og med det invitere likesinnede til gode diskusjoner i kommentarfeltet? Eller skal det være et blogginnlegg om dine favorittsteder for å spille på spilleautomater?

Uansett hvilken vinkling du velger, så er det viktigste at teksten relaterer til leseren din, for gjør den ikke det, så spiller det ingen rolle hvor kunnskapsrik du er om emnet.

Lykke til med blogginnlegget!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.