Er du en person som interesserer deg i for mange ting på en gang, og som slites mellom det ene og det andre på grunn av det? I 2021 er det ikke slik at du er nødt til å velge en ting du liker best. Det er faktisk mulig å kombinere det og gjøre alt på en gang, en slags multitasking.

Er du levende opptatt av poker, samtidig som fingrene dine klør etter å skrive et stykke tekst som treffer alle som leser den midt i hjertet? Da vil nok det å starte en blogg være det rette for deg, for poker er en morsom hobby som det enkelt kan skrives interessante artikler om!

I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan starte en blogg om lidenskapen din. Det kan være litt vanskelig å vite hvordan man skal gjøre det om man ikke kjennskap til eller kunnskap om det, men det er ikke så vanskelig som du kanskje tror.

Bør du starte en blogg?

I 2021 er blogg noe de fleste vet hva er, men det har ikke alltid vært slik. Tidlig i internettets livsløp var ikke blogg like vanlig, men det ble for alvor populært i 2009.

I 2009 var blogging ansett for å være et synonym for «rosablogging». Det var et uttrykk som vokste fram ettersom det var svært få bloggere som skrev om de negative sidene ved livet. I stedet fokuserte de på det som var positivt, og det ble skapt et slags glansbilde.

Derfor er det ikke rart at mange rynker på nesen når de hører ordet «blogging» i dag. Men det er viktig at du ikke lar deg påvirke av det. Så om du liker å skrive, det klør det i fingrene dine og du har lyst til å starte en blogg, så bør du bare gjøre det. Da må du huske på at søkeordsanalyse og mange andre faktorer spiller inn.

Heldigvis har bloggingens rykte blitt betydelig bedre i løpet av årene som har gått siden dette fenomenet dukket opp. Så i 2021 er det ikke bare tenåringer som blogger fra jente- eller gutterommet sitt. Blogging brukes også som en markedsføringsmetode av bedrifter!

Hva skal du blogge om?

Selv om lysten til å starte en blogg er der, så kan det hende at det er noe som stopper deg. For eksempel om du er litt usikker på om du har noe viktig å meddele. Heldigvis er det en veldig enkel løsning på dette problemet.

I 2021 er det svært få regler for hva du kan og ikke kan blogge om. Det er altså ingen grunn til å overtenke, for i teorien kan du blogge om akkurat det du vil. I 2009 blogget de fleste om hverdagen sin, men det er ikke like vanlig lenger.

I dagens verden er det veldig vanlig med blogger som handler om et spesifikt tema. Og om du vil starte en blogg i 2021, så er nok det veien å gå for deg også. Er du interessert i poker? Skriv om det! Er du interessert i et annet spill? Skriv om det!

Når det gjelder hva du kan blogge om, så er det bare din egen fantasi som setter grenser.

Blogging anno 2021 – en inntektskilde for mange

Mange av de som ble kjent for bloggene sine på 2010-tallet er i dag kjent som influensere. Flere har også valgt å gå helt bort fra bloggingen, og heller satset på andre plattformer som for eksempel Instagram.

Det betyr ikke at blogg er en dårlig plattform, kun det at det var et naturlig neste steg i deres karriere.

I 2021 er det dessuten slik at blogging har blitt en inntektskilde for mange. Blogging er noe man kan tjene gode penger på, hvis man klarer å knekke koden. Så blogging er noe helt annet enn det var for 10 år.

Du trenger derfor ikke være redd for å starte en blogg. Bare start en blogg om lidenskapen din, og se hvor reisen ender!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.