De siste årene så har det stadig blitt flere blogger og stadig flere bruker blogger for å kunne tjene penger. Før når man begynte å blogge så gjorde man det gjerne fordi man hadde en interesse for noe og ikke for å tjene penger. Nå øker antall blogger som faktisk åpner om det formål å tjene penger og hvis det er målet med bloggen så gjelder det å velge riktig nisje. Vi har derfor laget en oversikt over nisjer hvor det er mest penger i å blogge om og ikke minst hvor du kan tjene mest penger.

Investering

Investeringer er noe som har vært høyaktuelt og aldri før har det vært flere nordmenn som har investert i aksjer. Konkurransen er veldig stor men samtidig så er markedet mye større. Her kan man tjene penger på alt i fra annonser, nyhetsbrev til å være nye kunder i såkalte affiliate-programmer.

Personlig økonomi

Personlig økonomi er en annen tøff nisje med stor interesse og veldig mange annonsører som kan betale deg veldig godt. Det finnes i dag flere som lever av nettsider som omhandler personlig økonomi. Det kan være innhold som f.eks hvordan sette opp et budsjett, hvordan spare penger og andre tips.

Mote

Innenfor klær og mote så er «influencere» det største verktøyet for å øke salget men konkurransen er derfor veldig høy med mindre man velger en nisje som er veldig sær.

Lån

Lån er en egen nisje hvor det er veldig enkelt å tjene penger hvis man har trafikk. I Google så er det veldig høy konkurranse men det er faktisk mulig å tjene litt penger på veldig lite trafikk. Det kan være vanskelig å lage en blogg om lån men om du klarer det så kan det lønne seg stort.

 Gambling

I Norge er det ikke love å annonsere for gambling og online casino. Hvis ikke så hadde dette vært en bransje som definitivt hadde toppet våres liste over nisjer med mest penger. Det finnes flere nordmenn som har tjent seg søkkrike på nettopp dette, men dette er virkelig ikke noe vi anbefaler.

Burde man velge nisjene med høy konkurranse?

Hvis man ønsker å tjene mye penger i Norge på sin blogg så må man enten få veldig mye trafikk eller velge en nisje med veldig mye penger. Når det er sagt så må vi si at det er ikke sikkert at det er mest lukrativt å begynne i en av disse nisjene. Det er fordi at det er høyere konkurranse og det kan ta lang tid før man klarer å tjene penger. Derfor kan det være mer lukrativt å lage en blogg om en mindre nisje hvor man lettere kan få trafikk på nettsiden som man kan konvertere til penger.

Et annet alternativ kan være at man velger seg en bransje men velger en veldig lite nisje i dette. For å gjøre dette så anbefales det at man gjør noe som heter «nøkkelord research». Det betyr at man ser på hva folk søker etter og finner ord hvor det er mindre konkurranse enn på typiske andre ord. Med en analytisk og profesjonell måte å angripe dette på så kan man tjene penger på sin blogg mye raskere og enklere.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.