Blogger er blitt veldig populært de siste årene og vi har fått en hel elite av influensere som påvirker hvordan vi tenker, hva vi har på oss og hva vi kjøper. Det kan være fristende å tenke at man selv vil bli populær og hvordan kan man gjøre det best? Vel, ved å blogge selvfølgelig – tenker nok mange. Det er veldig enkelt å sette opp en blogg og få en kanal ut mot verden, som ligger der så lenge du vil, og hvor du kan dele dine tanker, meninger, betraktninger og følelser med alle og enhver, som gidder å lese det du skriver om.

Det er ingen grenser for hva du kan blogge om

Det er ingen grenser for hva du kan skrive om i verden i fag. Vi lever i et relativt fritt samfunn hvor nesten ingenting blir for drøyt. Bare følg noen enkle spilleregler, og ikke skriv nedsettende om andre, fordi det går an holde en god tone, og bloggen din kan bli det neste store på influenserhimmelen.

Mange starter bloggen som en dagbok, men andre skriver om temaer de er opptatt av, som trær, politikk, fotball, sminke, hudpleie, date og til og med casino på nett, for å nevne noen av de temaene vi har sett bloggere sirkulerer rundt.

Når det å blogge ble populært

Det å blogge er ikke noe nytt. Selv om vi kan spore røttene til blogger lang tilbake i tid, er det først på nittitallet at det fikk fotfeste via diverse nyhetsgrupper, Her kunne medlemmer dele sine tanker og meninger i sanntid med andre meningsfeller og meningsmotstandere. Dette utviklet seg så etter hvert til å bli egne nettsider, og i takt med at det ble lettere å sette opp en blogg, ble også bloggen mer populært. I dag kan du sette i gang med en blogg helt uten noen videre kunnskaper om å kode eller sette opp en nettside. Slik var det ikke flr, men heldigvis er teknologien kommet så langt, at du kan sette opp en blogg på noen få minutter.

Hvorfor enkelte blogger blir så populære

Enkelte blogger blir ufattelig populære. Her til lands er det vokst opp en desidert elite av bloggere, som er blitt en naturlig del av samfunnsdebatten ellers, selv om enkelte har fått mye kritikk rett og slett fordi de har fått for mye makt. Makten er manifestert i hvordan de kan påvirke barn, unge og også voksne, i hvordan de kler seg, tenker og hva de kjøper.

Det er mange fellesnevnere hos disse populære bloggerne. De blogger om ting og saker som opptar mennesker, og de har en appell. De skriver gjerne åpent om sine tanker og følelser, selv om lesere nok skal ta sannhetsgestalten med en klype salt noen ganger. Populære bloggere er også i kontakt med sine lesere i kommentarfeltene og de er gode på å få oppmerksomhet rundt det de gjør. Noen bloggere trekker det kanskje litt for langt, men antallet lesere viser at det fungerer å skape blest rundt bloggen sin.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.