Her er et eksempel på en bloggpost om å tipse andre om noe.
Merk at tittelen er veldig konkret: «Tips for deg som vil tilbringe Halloween innendørs». Det er viktig at tittelen på en post beskriver bloggposten slik at leserne vet hva de kan forvente seg, og slik at Google kan fange opp bloggposten og vise den i søkeresultatene sine.


Kilde: Pixabay

 

Da er det tid for Halloween hvert øyeblikk. Men om du er typen som synes Halloween-sesongen er til for å slappe av innendørs, så trenger du ikke å nøle. Her skal du få noen tips om hvordan du kan nyte en avslappende Halloween-feiring uten å måtte dra ut noe sted.

Slapp av med en hårreisende bok

Om du er glad i å lese, burde dette tipset falle i god jord. Spesielt om du er ute etter å lese en hårreisende grøsser som vil gjøre et varende inntrykk på deg. Er du derimot ikke typen som leser bøker, kan du velge å se på de filmatiserte versjonene av følgende bøker, eller høre på lydbøkene: 

  1. IT av Stephen King: den verdenskjente amerikanske forfatteren har publisert et stort antall favorittgrøssere, og IT kommer garantert til å etterlate deg med gåsehud til og med lenge etter at du har satt boken fra deg.
  2. The Diviners av Libba Bray: Dette er ikke en veldig godt kjent bok i Norge, men det burde den absolutt være. The Diviners omhandler en gruppe unge menn og kvinner fra 1920-årene som finner ut at de har supernaturlige krefter som vil komme til god nytte når de plutselig står overfor flere uløste mord i New York-by.
  3. Dracula av Bram Stoker: Vil du reise enda lenger tilbake i tid, kan du lese denne klassikeren. Her blir man kjent med den aristokratiske vampyren som terroriserer innbyggerne i byen han bor i.   

Spill videospill 

Er du spesielt glad i videospill, trenger du ikke å se langt. Denne måneden kan slappe av i sofaen med spillkonsoll, eller med laptopen, og nyte valget mellom klassikere og nye lanseringer som Zombie’s Ate my Neighbour, tilgjenglig på Nintendos virtuelle konsoll, House of the Dead og flere andre. Det finnes også diverse spill med Halloween-tema tilgjengelig i online casino for de mer eventyrlystne, og mange av disse er inspirert av filmer eller bøker, som blant annet den ovennemte klassikeren Dracula

Forbered Halloween-godteri og dekorasjoner

Det er et absolutt must å komme i stemning med Halloween-godteri. Når vi først er inne på temaet om stemning, er dette er noe hele familien kan være med på i tilfelle det skulle komme noen “knask-eller-knep”-gjester på besøk. Ikke nøl med å kjøpe inn alt av skummelt godteri, samt godteriskåler de kan settes i, og få med familien på aktiviteten. Det er en måte å gjøre noe koselig sammen på samtidig som jobben gjøres mye fortere. Jo flere som blir med, desto bedre blir det.

Ha gjerne på musikk for å virkelig sette stemningen i hjemmet ditt.  

Kilde: Pixabay

Har du i tillegg papptallerkener, maling og styrofoam-kopper til overs fra en tidligere feiring, er det bare å finne de frem disse også. Det finnes en rekke DIY-videoer på nett som hjelper med ideer om hvordan du best mulig kan forandre hjemmet ditt til en grøssende kirkegård. 

Sett på en skummel film 

Sist men ikke minst er det ingenting som setter Halloween-stemningen bedre enn en skummel film. Finn frem popcorn og søtsaker og sett deg fremfor TV-en enten alene, med familie, eller med venner. På Netflix finnes det en egen kategori for Halloween-filmer med tittelen ‘Halloween’, hvor den populære filmen Scream er en av mange skumle valg. Det finnes selvsagt også muntre filmer for deg som ønsker en blanding av komedie og skrekkfilm. Halloween-komedien Boo! A Madea Halloween og A Haunted House er to slike eksempler, så nå gjelder det å lene seg tilbake og nyte anledningen. Gledelig Halloween!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.