Det er forskjellige måter å holde hjernen din aktiv på. Noen mennesker foretrekker å løpe, løse hjernenøtter, skrive om ulike temaer på en blogg eller spille kortspill.

I en stressende hverdag kan det noen ganger være fint å utrykke seg og skrive om noe som er interessant og som du opptar deg av. Hvis dette er deg, da er blogging noe for deg. Blogging er en fin måte å holde hjernen i gang på en helt ny måte, samtidig som du gjør noe som du liker. Finn deg et tema og begynn skrivingen. Er du ikke sikker på hva du vil begynne med, bruk litt tid på brainstorming etter noen gode ideer. Husk at ingen ideer er dårlige, de kan bare ta litt tid å utvikle.

Stress ned

Å blogge skal ikke være stressende, så om du ikke er fornøyd eller ikke får ned noe brukbart på papiret, kan du ta pauser innimellom. Kombinerer du bloggingen med trening kan det også hjelpe deg med å få bedre flyt i hverdagen, da ideene vil komme lettere. Er du ikke glad i trening kan du heller gjøre ting som å se litt tv, lage noe god mat, møte venner eller spille et spill på live casino slik som hos https://no.bingo.com/. Kanskje du kan bruke anledningen til å skrive om strategiene dine etter å ha spilt noen runder, eller skrive om den nye matretten du har laget. Det er ikke noe galt i å teste ut litt forskjellige temaer før du bestemmer deg for hva nisjen din er. På den måten kan du også se hva slags respons du får vedrørende de forskjellige temaene du skriver om.

Sett av noen timer

Å blogge trenger ikke å bety at du skal bruke hele dagen på det, men ha strukturen inne. Sett av noen timer som du skal bruke på bloggingen, men ikke tenk at du skal holde på med dette hele dagen. Om du ikke har en produktiv dag hjelper det ikke deg å ergre deg over det. Husk at det er alltid en dag i morgen. 

Når temaet er bestemt

Når du endelig har funnet teamet og nisjen for bloggen din, kan du begynne å liste opp de ulike punktene som er relatert til det og la ideene strømme inn. Når vennene dine også vet om teamet du skriver om er det også enklere for dem å gi deg tips. Det å skrive blogg utfordrer hjernen på en helt annen måte, for det hjelper deg å finne frem det kreative i deg selv, jobbe med prosjektledelse, struktur og utvikling av språket ditt. Hvem vet, kanskje ligger det en rosablogger eller en reiseblogger inni deg et sted. Etter hvert som du skriver vil du også finne ut hvordan du skal skille deg ut og hva du har å komme med. 

Trenger ikke være noe for alle

Å blogge skal ikke være for alle andre, men mest for deg selv. Vil du ikke skrive til et publikum så skriv for deg selv og hvordan livet ditt er slik at dine nærmeste kan se hvordan du har det. Du trenger ikke å starte å blogge for bli kjent, men for å holde hjernen i gang med noe koselig og noe som opptar deg.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.