Har du tenkt på å bli din egen sjef som kan legge opp dagen akkurat som du vil? Tjene flust med penger og leve livets glade dager? Ta noen bilder og mekke litt på nettsiden? Det er neppe så enkelt å bli selvstendig, men i Norge i dag er det veldig mange som kan leve av bloggen sin, enten fullstendig eller som en bi-inntekt ved siden av.

Men å leve av blogging er nok mer arbeid enn folk flest tror. Man skal både ha peiling på internett og teknologi, samt at man skal kunne ta flotte bilder og være fotogen. Men viktigst av alt er at man må kunne formidle noe folk er interessert i. Felles for de 10 største bloggene i Norge, er at de alle har tema som er konkrete og som veldig mange interesserer seg for.

Det er to måter å regne ut størrelse på i denne sammenheng, og det er de som tjener mest og de som har flest følgere. For det meste henger disse to variablene tett sammen. Foruten en rekke større medier som omtaler bloggere, kan man også sjekke hjemmesider som blogg.no og bloggnorge.no får å finne ut mer.

Disse 10 bloggerne tjener mest

Ser man på den som tjener mest er det noen bloggere som skiller seg klart ut. De kalles influencere og tjener penger gjennom skreddersydde program sponsorene betaler. Disse merket seg ut det siste året.

  1. Marna Haugen Burøe

Marna har gjort seg rik ved å være komikerfrue. Bloggen besøkes av tusenvis av følgere hver dag, hvor Marna utleverer alt som skjer i hennes hverdag.

  1. Sophie Elise Steen Isachsen

Sophie Elise har en side på blogg.no hvor hun forteller om alt fra mote til kosmetikk. Hun er kanskje den aller mest profilerte bloggeren i Norge gjennom tidene, og en av de aller yngste da hun ble kjent for alvor.

  1. Caroline Berg Eriksen

I likhet med nummer en på listen, er Caroline en ”fru” til en kjent mann. Denne gangen en norsk fotballspiller. Temaene hun tar opp dreier seg rundt mote, interiør, familie og reise, og er en del av UnitedInfluencers.

  1. Trine Sandberg

Trine Sandberg er den første på listen med egen matblogg, Trines matblogg. Hun er opprinnelig jurist, og kan dette med å skrive og ordlegge seg. Også er hun utrolig glad i mat.

  1. Anniken Englund Jørgensen

Anniken har bloggen annijor.no og er kun 20 år gammel. Likevel har hun opparbeidet seg flere titusenvis av lesere hver eneste dag med sine meninger om alt fra mote, skjønnhet og underholdning. Bildene er ofte vakre og profesjonelt komponert.

  1. Martin Danielsen

Danielsen er en tidligere jusstudent som har deltatt i reality-serier og til og med hostet flere Tv-programmer. Bloggen omhandler alt fra politikk til juss, og selvfølgelig en god del av hans hverdag. Danielsen skriver om alt fra rettsvesen, advokater, krangler, søksmål, penger, injuriesøksmål til fengsling, rettsvesenet og injurieadvokater. Nå satser han alt på å bli forretningsadvokat i Oslo.

  1. Camilla Pihl

Camilla Pihl er en designer som driver bedriften Friendly Productions og magasinet Camillapihl. Hun er sammen med daglig leder for Madcon, Peter Peters. Bloggen omhandler først og fremst mote, og besøkes av titusener hver dag.

  1. Camilla Aastorp Andersen

Dette er ei dame som elsker å trene. Hun driver bloggen Treningsfrue.no, hvor hun snakker om trening og kosthold. Hun er i tillegg utdannet PT og holder jevnlig foredrag om blogging, trening, sosiale medier og hvordan man kan komme i gang. Også opptatt av psykologi.

  1. Vegard Harm Antonsen

Som eneste mann på listen, kom Vegard inn på en 9-ende plass. Han er programleder i VGTV (Harm & Hegseth) og en b-kjendis som frekventerer i forskjellige program som Nytt på Nytt og Husker du. Vegard har ikke lenger bloggen sin, da han har flyttet fokus over på sine programmer på TV.

https://www.youtube.com/channel/UCRH1LYGNyUHMxJKN3ZITBeg

  1. Anna Rasmussen

Anna er en firebarnsmor i en alder av 22. Hun har blitt kjent gjennom program som Tenåringsmamma, og er opptatt av mote, klær og sminke. Hun påvirker mange som influencer med vakre bilder i nye kolleksjoner.

(I følge nrk.no)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.