En blogg er noe som kan gå fra å være en hobby til å bli noe større. Man må spørre seg selv om det er det man ønsker, eller om man har det greit sånn det er akkurat nå. I bloggen får man fram en del av livet som man kan dele med venner og familie. Kanskje er bloggen en god måte å ha kontakt med familien som bor langt unna.

Men viser det seg at du kanskje har et helt unikt konsept og mange begynner å etterspørre tjenestene dine, kan en blogg være med på å bringe dette ut i verden. Husk at internett er verdens aller største marked.

Det er selvfølgelig mange måter å begynne å skape et levebrød av bloggen, men ta en titt på disse metodene.

Affiliate medlemskap

Det finnes et affiliate program for nesten enhver stor kjede eller merkevare på nett. Og en av de mest populære metodene er å bruke for å generere inntekt. Denne metoden er fin når du ikke har egne varer du skal selge, og når man ikke vil ha kundekontakt. Skriver du for eksempel en interiørblogg, kan du fint selge pyntegjenstander, møbler, magasiner også videre. Da innholdet i bloggen allerede genererer mange lesere har du alt du du trenger for å komme i gang. Det finnes mange slike affiliate medlemskap slik som TradeTracker, Awin og Netbooster.

Reklame på bloggen

Mange hater reklame og annonser som fyller opp sosiale media og blogger. Men har du blitt skikkelig stor, kan reklameinntekter være tingen. Man må likevel kanskje ha over 5000 lesere hver dag. Når man har en så stor følger masse, krever det sitt å holde dem der. Nye innlegg med fantastisk innhold må komme på løpende bånd. Reklamen gir inntekt ved at lesere klikker på lenkene eller bildene, og er man flink kan man forhandle seg fram til en bedre pris med annonsørene.

Selge e-bøker

Dette fenomenet har blitt mer og mer populært fordi det lett genererer penger til bloggen. Men e-boken, webinaret eller hva enn man kaller det, må inneholde en løsning på et problem som leserne vil ha svar på. Kanskje er det hvordan du skal trimme en bilmotor eller hvordan du smører skiene best for påskefjellet. Uansett hva det er så vil du sannsynligvis sitte med fasiten på noe som mange vil finne ut av. Så la oss si du selger 1000 e-bøker for 100 kroner stykket? Det er fort 100.000 kroner i lomma.

Dette med å selge en innsikt eller kunnskap kan gjøres på mange måter. Og det kan være mange ting. Lag egne kurs om hvordan man kan lære seg spansk, eller å spille gitar. Dersom du har en helt unik ferdighet, vil vi anbefale deg å lage en e-bok eller webinar med det samme. Det vil du kunne tjene gode penger på.

Sponsorer

Det er selvfølgelig hit alle bloggere vil, og det er en flott måte å tjene penger til bloggen din på. Du må markedsføre en vare og innleggene må generer store mengder lesere. VI ser disse fenomenene spesielt med hyper innenfor sminke, slanking, Gaming også videre. Titusenvis av forventningsfulle (ofte unge, noen ganger eldre) mennesker som enten vil se ut som et idol eller spille fotball som en stjerne. Husk på at strenge regler gjelder for sponsrede innhold og dersom man ikke følger reglene, blir mest sannsynligvis bloggen lagt ned.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.