Interessen for iPhone og iPad er stor og applikasjoner til de håndholdte datamaskinene (smartphone) har også vist seg å bli mer og mer tilpasset vår hverdag, også bloggingen. Vi har funnet frem litt informasjon om en meget god applikasjon som kan være til nytte for bloggen din. Om du bruker vår tjeneste eller har en egen WordPress blogg skal denne applikasjonen fungere ypperlig til ditt bruk

WordPress er en meget kjent bloggeplatform og Bloggnorge.com benytter seg av en multi-versjon av denne typen. Det vil si at når du oppretter en blogg hos oss vil den være at typen WordPress, noe som kvalifiserer til bruk av denne applikasjonen.

WordPress er i dag en av verdens mest brukte bloggesystem og det er derfor meget enkelt å få tak i applikasjoner og tilpassninger som innstikk av flere typer. iPhone og iPad er selvfølgelig ikke noe unntak og WordPress har vært tidlig ute for å lage en meget god blogge-app til din iPhone.

Applikasjonen gjør det enkelt for deg å skrive innlegg i din blogg, laste opp bilder og tilpasse innlegget slik du ønsker via et enkelt og tilpasset grensesnitt. Dette gjør det enklere å skrive innlegg enn alternativt direkte via nettleseren. Dette kan noen ganger by på lite plass og noen vanskeligheter i forhold til utseende.

For å laste ned denne applikasjonen kan du søke på «WordPress» inne i applikasjonsøket i App-store. For å lese mer om denne applikasjonen kan du klikke her

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.