Vi forstetter å poste bloggeksempler, til inspirasjon for alle bloggere. Her følger et eksempel på hvordan man kan skrive et blogginnlegg om gjeld.

————————-

For 4 år siden fikk jeg et kredittkort tilsendt, når jeg ble 20 år. Dette er historien om hvordan dette kortet endret livet mitt for alltid. Jeg har valgt å blogge om dette for å advare andre.

Begynnelsen

Jeg skulle begynne å jobbe i en 100% stilling som bilmekaniker. Jeg hadde gått i lære og jeg skulle endelig heve en god månedslønn. Jeg hadde avtalt med min mor, når læretiden var over så skulle jeg få kjøpe leilighet med litt hjelp av henne. For å kunne realisere denne planen så trengte vi hjelp av en bank. Jeg valgte å bruke banken som familien min alltid har brukt, Nordea. Vi søkte om et finansieringsbevis på 1,500000 og så fikk jeg 500 000 i egenkapital. Ting så forbanna lyst ut egentlig!

Jeg fikk lånet mitt og jeg fant den perfekte leiligheten, rett i nærheten av jobben min. Livet var ganske upåklagelig og jeg kjente at jeg var voksen.

FESTEN SOM ALDRI TOK SLUTT

Jeg husker det faktisk. Jeg kom hjem fra jobb og skulle se i postkassen. Der lå det et brev. I brevet et kort, jeg hadde ikke bestilt dette. Det stod at det var 10000 i kreditt. Jeg husker jeg følte meg spesiell, mitt egen lille kredittkort. Kortet lå i lommeboken ubrukt i ca 2 timer før jeg dro ut på byen med en kompis. Jeg brukte 4 tusen kroner denne kvelden.
Etter denne kvelden så klarte jeg aldri å være disiplinert nok til å faktisk betale på kredittkortet. Jeg betalte minstebeløpet og så fortsatte jeg festen. Jeg fortsatte festen min i 4 år, finansiert med kredittkort og forbrukslån. Festen sluttet når jeg plutselig ikke fikk mer lån på grunn av en betalingsanmerkning og banken krever at jeg selger leiligheten min. Jeg har kastet bort en sjanse jeg hadde til å legge grunnlag for et bra liv for meg og kanskje en familie etterhvert.

KONSEKVENSEN OG LØSNINGEN

Den direkte konsekvensen av dette kredittkortet og min umodenhet førte meg tilbake til min mors leilighet hvor jeg bor nå. Jeg har 3 betalingsanmerkninger men jeg har ingen mulighet til å gjøre disse opp. Mamma har søkt om refinansiering på sin leilighet for å prøve å hjelpe meg ut av denne knipen.
Jeg håper på en ny sjanse, men hvis jeg ikke får det så ønsker jeg at historien om mitt forgjeldet liv skal stå til skrekk og eksempel for andre.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.