Nytt eksempel på hvordan et firma kan blogge ved å gi gode tips til potensielle kunder.

—————————————–

En russebuss kan koste mange hundre tusen kroner. Ja, den dyreste russebussen skal visstnok ha kostet over 4 millioner kroner da Nordstrandgutta i 2017 rullet ut på veiene. Men hvem i alle dager har så mye penger å bruke på russebuss, eller har ønske om å sløse så mye penger på en russefeiring som er over på noen uker? Vel, det er hvert fall sikkert at russetiden har endret seg mye over årene. Men her skal vi se på hvordan man kan tjene penger til å leie en russebuss til russetiden, og til å tjene penger til russeklær, drikke, arrangementer og landstreff.

Dugnad

Det første man tenker på for russ som vil tjene penger er dugnadsarbeid. På forhånd har man samlet seg i grupper, enten alle sammen i klassen som vil være med, eller en spesiell vennegjeng som har holdt sammen siden barnehagealder. Det finnes mange nettsider som tilbyr russ å tjene penger på dugnad, slik som Dugnadsiden.no, Dugnadsmarked.no og Russedugnad.no. Det finnes også garantert andre muligheter i lokale lag og foreninger. Det man selger er vanligvis dopapir, sokker og andre små-artikler som er lett å omsette. Det er likevel sikkert mange som har kilometervis med dopapir liggende i garasjer og boder etter å ha støttet sine håpefulle med russetiden.

Dugnadsportalen.no har også dugnader til flere formål, slik som klassetur, idrettslag og andre sosiale sammenkomster.

Nettsiden Fiskebanken har også en App som man kan laste ned for dugnader og måter å tjene inn penger på.

Nordkak.no er en side hvor man kan tjene penger på å selge småkaker og sjokolade til en god pris.

Sponsing

Vil man ha flere ben å stå på når man skal tjene penger til å leie russebuss, kan man søke om å få bli sponset ved å klistre på reklamemateriell på bussen eller sy på merker på russeklærne. Det er nesten som gratis penger rett i lomma, og kan være viktig i den fasen hvor man allerede har fått tak i en russebuss. Bussen skal jo pimpes med egen logo, nytt interiør og lydanlegg som høres helt til Toten.

Man kan bli sponset av lokale bedrifter i sitt nærmiljø, eller få hjelp av noen som allerede jobber i et firma. Men det er også vanlig å søke via plattformer som allerede er etablert for dette formålet. Vi fant noen nettsider man kan sjekke ut for sponsing til russetiden:

Det man skal vite om sponsing, er at det kan være vanskelig å bli sponset med penger til leia , da mange forbinder russetiden med fyll og rus. Derfor bør man søke om å få et møte ansikt til ansikt og forberede en god plan for sponsoratet. En sponsoravtale er tross alt forpliktende.

Andre måter å tjene penger til russebuss på

Det finnes utallige måter å tjene penger på, selv en vanlig jobb. Men om man skal bruke alle pengene man jobber for til russebuss, må bli opp til hver og enkel person. Man kan også selge ting på nettsider som Finn.no og Tiseit.com, om man er ekspert på gjenbruksklær.

Det er hvert fall sikkert at russetiden vil koste en god del penger, og ikke minst om man ønsker seg en russebuss med alle fasiliteter. At bussen skal være kjørbar innenfor veitrafikkloven er heldigvis noe man slipper å tenke på om man leier. Kjøper man blir dette ofte en stor utgift.

Med disse tipsene kan man komme lenger for en flott russetid med dugnadsarbeid og sponsing.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.