Norge er fullt opp av spreke folk. Ikke bare våre aller fremste idrettsutøvere. Nei, det finnes ganske mange ville folk der ute som både setter idrettsstjernene i forlegenhet og som utøver idrett på mange nivå, noe vi kan se av bloggene deres.

En idrett kan dessuten være et perfekt utgangspunkt for en blogg, for det mange vil ha er nettopp de idolene deres bruker når det gjelder klær, utstyr, feriemål, biler også videre.

Personlige idrettsblogger

Det er noen blogger i Norge som skiller seg ut. Det er spreke idrettsfolk som kombinerer en travel hverdag med trening og familie. Vi tenker først og fremst på FunkyGine. Dette er ei sprek dame fra Ålesund som skriver om alt fra matoppskrifter til styrketrening. Og hun er ikke noen pinglete dame. Hun deltok også blant annet i Norges Tøffeste som gikk på NRK.

En annen som har vært profilert mye gjennom NRK er Yngvar. Han har en blogg sammen med sin kone Liv, og sammen er de Team Andersen. Yngvar er PT og holder mange foredrag gjennom året om trening, mat og sunn livstil.

Pia er også ei dame med bein i nesa. Sammen med henne kan du komme i form med hennes treningsopplegg og sunne kostholds tips. Bloggen består av mange video-snutter som kalles vlogg, og mange bilder fra trening og arrangementer.

Rachel Nordtømme var kjæresten til Petter fra Mosvik. Sammen med henne kan man trene og løpe for en bedre helse og nå sine mål. Rachel har en særdeles rosa blogg, og liker å skrive på dialekt. Hun har mye på hjertet og skriver lange avhandlinger om alt fra reiser til trening.

Lene Alexandra er ei dame som har gjort mye forskjellig opp gjennom årene. Fra både å ha vært toppløsmodell til popartist, har hun også fått smaken på trening. Og denne dama biter i fra seg. Her får man skikkelig tips til crossfit og styrketrening. Lene Alexandra har deltatt både på Skal vi Danse og i Melodi Grand Prix.

Blogger fra store magasin

Ofte slenger de store aktørene seg på bølgen, og akkurat som de små har disse store bladene laget sine idrettsblogger. Fordelen med dem er at de kan fordele mye arbeid på mange skribenter og har også webdesignere som setter det hele sammen.

Det kan gi lesere mer informasjon som de trenger selv om man ikke føler den samme tilknytningen til personene bak bloggen. Innholdet her er også mer basert på salg og annonseinntekter.

Her er noen av de vi fant:

  • I Form
  • Elle: Wellness
  • Kunnskapsrik Trening
  • Vektklubben

Hvilke som blir mest populære i det nye året er vanskelig å spå. Det er hvert fall et godt tegn om bloggen har nye innlegg, noe som de fleste av de nevnte her har.

Det som er sikkert er at det alltid vil være interesse for hvordan man kan komme i bedre form og ikke minst hvordan man kan se bedre ut. Da er ting som smart trening, styrketrening, kosthold, hudpleie og plastisk kirurgi tema som man kan stole på folk vil søke etter på internett.

Til slutt et lite tips om hvordan se bra ut: https://sosialnytt.com/helseblogger-tok-2-bilder-fa-sekunders-mellomrom/

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.